FENERBAHÇE, AKHİSAR BELEDİYE MAÇINA HAZIR EGEMEN TAKIMLA ÇALIŞTI Fenerbahçe, Akhisar Belediye maçının hazırlıklarını, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi.

Tesislere gelen Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkanlardan Mithat Yenigün, Ömer Temelli, Deniz Tolga Aytöre, Turan Şahin ve Erhan Türkoğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Yalçın Haker antrenmanın bir bölümünü izledi.

Üst sahada yapılan çalışma, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından bireysel çalışmalarla tamamladı. Çift kale maçta galip gelen takımın oyuncuları, objektiflere galibiyet pozu verdi.

EGEMEN TAKIMLA ÇALIŞTI

Çaykur Rizespor maçı sonrasında çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Egemen Korkmaz, antrenmanda yer aldı. Egemen Korkmaz, çalışmaların tamamında takımla çalışırken, Emre Belözoğlu'nun ise tedavisine devam edildi.

Bu antrenmanla birlikte Akhisar Belediye maçının hazırlıklarını tamamlayan Sarı-lacivertliler, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. İSTANBUL /