Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitirenlerin arasında 20 yaşındaki Elvin Buğra Arslan da bulunuyor. Fenerbahçe ve Gençlerbirliği altyapılarında basketbol ve futbol eğitimi alan Arslan Çankaya Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünde okuyordu

ANKA ENSTİTÜSÜ DUYURDU

Ankara 'da gerçekleşen bombalı saldırıda Elvin Buğra Arslan'ın hayatını kaybettiği haberini Anka Enstitüsü dyurdu. Enstitüden yapılan açıklamada "Lanetli terör saldırısında Enstitümüzün pırıl pırıl gencini, kıvırcığımızı, Elvin Buğra ARSLAN'ımızı yitirdik. Kendisine Allahtan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz. Başımız sağ olsun" denildi.

ANKA Enstitüsü'nün internet sayfasında Elvin Buğra Arslan hakkında şu bilgiler yer alıyor:

FENERBAHÇE VE GENÇLERBİRLİĞİ'NDE OYNADI

"Elvin Buğra Arslan, 23 Kasım 1996'da Ankara'da doğdu. İlk ve orta eğitimini Ankara'da lise eğitimini ise Gazi Çiftliği Lisesi'nde tamamladı 2014 yılında Çankaya Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünde lisans eğitimine başladı. Bir yıl yabancı dil eğitimi aldıktan sonra, şu an eğitimin birinci yılına devam etmektedir.

Ortaokul yıllarında aldığı müzik eğitimiyle lise yıllarında amatör olarak müzikle ilgilenmeye başladı. Önce Fenerbahçe SK altyapısında basketbol, sonrasında Gençlerbirliği SK altyapısında futbol oynadı."

a