Fatih Altaylı Milli Takım'a Patladı: Ay'a Roket mi Yolluyorsunuz, Şerefsizler
EURO 2016'nın ardından Bloomberg TV'de gündemi değerlendiren gazeteci Fatih AltaylıEuro 2016'da grup aşamasında elenen Milli Takım ile ilgili sert eleştirilerde bulundu.
Altaylı, Bloomberg'de katıldığı canlı yayında Milli Takım ile ilgili oldukça sert ifadeler sarf ederken, oyuncuların ve teknik kadronun açıklamalardaki tavırlarının yanlış olduğunu belirtti.
Ünlü gazetecinin açıklamalarının bir kısmı şu şekilde:
"BİR ALTTAN AL, HATALIYDIK DE"
"Türk halkının öfkesi sonuç odaklı değildi... Kötü oynamaya, onursuzluğa, vurdum duymazlığa kızıyor Türk halkı... Bir diğer nedeni ise, artık Türk insanının tamamına egemen olan tarzıydı, sürekli bir hotzot, kimsiniz siz hotzot... "Beni eleştiremezsin"... Hadi ya, niye eleştiremeyeyim? Ben senin paranı veriyorum, ben o decoder'i aldığım için sen futboldan para kazanıyorsun, ben o tribüne gittiğim için futboldan para kazanıyorsun, ben yoksam sen yoksun! Hem suçlu, hem güçlüler... Tavır, tavır bir alttan al, hatalıydık de, kötü oynadık de!

"SEN KİMSİN? DEFOL GİT ULAN"
Ama o üstten bakan, sen kimsin ki bana laf söylüyorsun tarzı! Kardeşim biz Türkiye'de bu tarzda hadi bir kişiye tahammül ediyoruz mecburen ikiye edelim. Ancak hocasından en kötü oyuncusuna kadar tamamına tahammül edemem. Sen kimsin? Defol git ulan! Asgari ücretin 400 dolar olduğu ülkede alacaksın yılda 3 milyon Euro. İki tane kıçı kırık maç oynayıp, büyük bir kısmetle turnuvaya katılacaksın, yarım milyon prim alacaksın sonra dönüp diyeceksin ki bıdı bıdı bıdı…
"ONA POSTA BUNA POSTA"
Ama öyle değil. Sürekli bir tavır. Sana gösteririm, ne yapıyorsunuz? Ay'a roket mi yolluyorsunuz şerefsizler. Üç kuruşluk top oynayacaksınız. Ama ona posta buna posta. Siz kimsiniz?"