TRABZONSPOR kulübü eski kaptan ve başkanlarından AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında kendisiyle ilgili söylediği, "Seccadeli sahtekar" ifadesi nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile mevcut yönetim kurulunun, eski Başkan Sadri Şener hakkında açtığı, 'Güveni kötüye kullanma' davasından sonra camiada yaşanan huzursuzluk dinmedi. Son olarak ’ya verdiği özel bir röportajda, Trabzonspor’un eski kaptan ve başkanlarından, eski devlet bakanı, Ak Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak hakkında, "Özkan Sümer'e her ne kadar kızsam da, doğru söylediği sözler var, onları almak lazım. Sümer'in Faruk Özak ile ilgili söylediği, 'Seccadeli sahtekar' kelimesi kendisine çok güzel yakışıyor. Yıllardan beri Trabzonspor'u nasıl kullandığını kamuoyuyla paylaştığımız zaman kendine gidecek yer bulamayacak" diyen Başkan İbrahim Hacıosmanğlu’nun bu açıklaması tepki çekmişti.
Bu ifadeler üzerine harekete geçen Faruk Özak da, avukatı aracılığıyla Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, kendisi hakkında ağır sözler kullanan İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan şikayetçi oldu. Özak’ın avukatının verdiği dilekçeye göre, Hacıosmanoğlu'nun TCK'nın 125'inci maddesine göre 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik' ve 'aşağılama' suçlarından yargılanması istendi.

FOTOĞRAFLI