ESKİŞEHİRSPOR'un sol kanat oyuncusu 22 yaşındaki Tarık Çamdal, kırmızı siyahlı takımıyla sözleşmesini yeniledi, 4 yıllık imza attı.
ANNESİ DE İMZA TÖRENİNE KATILDI
Tarık Çamdal’ın sözleşmesinin yenilmesi nedeniyle Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen törene Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman ile gözde oyuncunun Almanya’dan gelen annesi Emine Çamdal’da katıldı. Tarık’ın sözleşmesinin 4 yıl daha uzatıldığını, diğer kulüplerden de teklif gelmesine rağmen kulübünde kaldığını belirten Mehmet Akman, şöyle konuştu:
"5 MİLYON LİRAYI ELİYLE İTTİ"
"Tarık’ın bu sezon başında bir çıkış yakalamasıyla maalesef etik değerlere önem vermeyen bazı kulüpler, genç futbolcu kardeşimizin aklını karmakarışık yaptılar. Bahsettikleri rakamlar inanılmaz. Tarık, (Beni Tarık yapan Eskişehirspor’a asla ve asla ihanet etmeyeceğim. Bu konuda son derece rahat olabilirsiniz. Benim dışımda irademin dışında yetkisiz menajerler ilgili ilgisiz kulüplerle görüşmüş olabilirler ama ben size söz veriyorum. Kesinlikle sizin onayınız olmadan asla hiçbir kulübe imza atmayacağım) demişti. Biz de futbolcumuza sahip olduğumuz için son derece mutluyuz. Tarık’a yapılan teklifler şu anda bizi atacağı imzayla yaklaşık 5 milyon liralık gibi bir rakamı elinin tersiyle itmiş oluyor. Bu her futbolcunun da yapacağı bir davranış değil. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yarım sezonu vardı. Bununla birlikte 4.5 yıl futbolcumuz oluyor."
"ÇOK DESTEK OLDULAR"
Tarık Çamdal ise Eskişehirspor ile sözleşmeyi yenilemekten mutluluk duyduğunu anlatırken şunları söyledi:
"Eskişehir ve Eskişehirspor’u gerçekten çok seviyorum. Türkiye ve Süper Ligi Eskişehirspor sayesinde tanıdım. Kulübün bu sezon bana şans vermesiyle birlikte çok iyi bir çıkış yakaladım. Ve milli takıma kadar yükseldim. Başkanımız Mesut Hoşcan, Teknik Asbaşkan Mehmet Akman ve bana kendi evladı gibi değer veren teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a çok teşekkür ediyorum. Bana çok destek çıktılar. Bugün tek bir gerçek var. Eskişehirspor'le 2018 yılına kadar kontratımı uzattığım için çok mutluyum. Bir an önce takım arkadaşlarımın arasına katılmak istiyorum. Onları, kulübü ve çalışan herkesi özledim. Her iki taraf için hayırlısı olsun."