Soner UÇAK / ESKİŞEHİR,()- ZİRAAT Türkiye kupasında Eskişehirspor kendi sahasında Medical Park Antalyaspor'a 1-0 yenildi. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Hem şehirde hem de statta kupayı çok istemenin havası vardı. Eskişehirspor'u kupaya ligden daha çok önem verdiğini gördük. Maçı değerlendirecek olursak, Eskişehirspor evinde oynadığı karşılaşmalarda taraftarın desteği ile iyi futbol oynuyor Kendi takımımdan bahsedecek olursam bir hafta çok mesafe kat ettik. Birey olarak değil takım olarak hareket ettik. Maçın temposu çok yüksekti. Gol sayısının artması için golün erken gelmesi gerekiyordu. Ancak biz zamanında attığımız golle galip gelmeyi başardık. Kupayı unutup lige bakacağız. Bugün Musa Nizam'ın haftalar sonrası stoper mevkiinde oynaması ve iyi performans sergilemesi bizi memnun etti" diye konuştu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da şunları söyledi:

"Bugün güzel bir atmosfer vardı. Taratarlar sezon başından beri ilk defa dodurdu. Onlara teşekkür ediyorum. Onlara bekledikleri sonucu veremediğimiz için üzgünüz. Pozisyonlar bulduk. Özgür'ün direkten dönen topu, Erkan'ın karşı karşrıya kalıp direğin dibinden giden şutu. İkinci yarının başında Bienvenu'nun kaçırdığı kafa vuruşu. Sonuç olarak poziszyonlarımız vardı. Biz bunları değerlendiremedik. Rakibimiz girdiği pozisyonu değerlendirdi. İki devrelik bir maçın ilk yarısını kaybettik. 1-0 bir dezavantaj gibi görünüyor. Ama altından kalkınmayacak bir yük değil. Biz bu skorun üstesinden gelebiliriz. Umudumuzu ikinci maçın son üğüne kadar devam ettireceğiz. Ben bu çocukların bizi finale taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. Oyuncularımız çok mücadele etti."

SU(EK/SSA) (FOTOĞRAFLI)