Yeliz ALAGÖZ/ ÇAYCUMA,(Zonguldak),() - ESKİ milli futbolcu Tanju Çolak, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, çocuklara top dağıttı.
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın daveti üzerine gelen Tanju Çolak, Şehir Stadı’nda düzenlenen organizasyon ile çocuklara imzaladığı bin futbol topu dağıttı. Kısa süreli bir topla gösteri yapan Çolak, "Belediye başkanımızla daha önce görüştüğümüzde uğrayacağıma söz vermiştim. Bartın’a giderken organizasyona katılmak için geldim. Benim için çocuklar çok önemli. Onlar bizim yarınlarımız. Onlara sevgimizi kucaklayarak göstermemiz lazım” dedi.
Çaycuma Belediye Başkanı CHP’li Bülent Kantarcı, Tanju Çolak’ın çok mütevazı bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi. Kantarcı, şöyle dedi: "Sayın Çolak sıcak bir dost, yerinde duramayan bir çocuk enerjisine sahip. Onu yıllardır futbolcu olarak izledik. Ama dost olarak tanımak ayrı bir keyif. Bu keyfi bize yaşattığı için kendisine sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunuyorum."
CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ise Türkiye’nin en güzide kulüplerinin formalarını başarıyla taşıyan, ünü ülke sınırlarını aşarak Avrupa gol krallığı ödülünü kazanan Tanju Çolak’ı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Belediye Başkanı Kantarcı, ziyaretinden ötürü Çolak’a plaket verdi.

FOTOĞRAFLI