Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'u 2-0 yendiği maçın son bölümlerinde tribünlerden yükselen "istifa" tezahüratlarına üzülen Ertuğrul Sağlam, yedek kulübesinde ağladı.

Atatürk Stadı'nda oynanan maçın 70. dakikasından itibaren Bursaspor taraftarları, yönetim ve teknik heyet aleyhine tezahüratlar yapmaya başladı.

Yeşil-beyazlı takım karşılaşmanın 83. dakikasında Necid'in golüyle 1-0 öne geçerken, taraftarların protestoları devam etti.

Ertuğrul Sağlam, bitime 5 dakika kala kendisine yönelik "istifa" tezahüratlarına, eliyle maçın bitimine az bir zaman kaldığını gösterip, "bekleyin" karşılığını verdi.

Uzatma bölümünü yedek kulübesinden izleyen Ertuğrul Sağlam'ın ağladığı görüldü.

Maçın sonunda Eskişehirspor taraftarlarını selamlayan Sağlam, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile soyunma odasına gitti.

'BU KADAR VİCDANSIZLIK OLMAZ'

Sağlam, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı.

Bursa'nın Bursaspor'un kendisinde farklı bir yeri olduğunu ifade eden genç çalıştırıcı, "Büyük bir başarıyı yakaladık. Şampiyonlar Ligi oynadık. 3. olduk, kupa finali oynadık. Avrupa kupalarının hepsini yaşadık. Bursaspor 5. büyük olarak anılmaya başladı. Bunların hepsi bizim dönemimizde gerçekleşen şeyler. Benim hayatımda da bunların önemli yeri var. Gerçekten Bursaspor'un başarısını isteyen insanlar içinde bunlar önemli. Bugün yapılanlar ufak bir kesim değil. Ufak bir grup olmadığı için üzüldüm. Bu kadar vefasızlık, vicdansızlık olmaz. Çok sinirliyim" dedi.Ertuğrul Sağlam gözyaşlarını tutamadı