KAYSERİ, () - FENERBAHÇE Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-0 galip geldikleri Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, oldukça üzgün bir hafta geçirdiklerini söyledi. Soma’da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybedenler için farkındalığın önemli olduğuna vurgu yapan Yanal, “Çok sayıda madenci hayatını kaybetti. Hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz. Hepimiz çok üzgünüz. Birçok destek dile getireceğiz. Fakat kaybedenleri geri getirmek mümkün değil. Umarım bir daha böyle facialar yaşanmaz. Bunun için bundan sonra yapılacaklar çok önemli” dedi.
Ligin son haftasını galibiyetle kapattıklarını söyleyen Ersun Yanal, "Ligi şampiyon tamamladık, ligin sonunu iyi getirdik. Bugün de kazandık, Fenerbahçe bundan sonraki süreçte ne yapacak onu düşünüyor. Dünya kupası maçları var. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu güzel hareketler hiç kesilmesin. Futbolun kendi güzellikleri içinde yaşansın. Umarım bu devam eder. Fenerbahçe’nin şampiyonluğu çok önemli ve kritiktir. Çünkü belli bir sürecin sonunda olunan bir şampiyonluk. Biz de bu sürecin tarihini hep beraber bir anı olarak yaşayacağız” diye konuştu.
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme ise Soma’da hayatını kaybeden maden çalışanlarına başsağlığı dileyerek, "Maçta pozitif oynadığımız düşünüyorum. Evimizde seyircimize galibiyet hediye etmek istiyorduk, ama olmadı” dedi.

MÖ (OE/RT)