TRABZONSPOR Yönetim Kurulu üyesi Engin Kara, Yargıtay’ın yakın zamanda şikeyle ilgili kararını açıklayacağını, böylece 2010-11 şampiyonluk kupasının Trabzonspor’a geleceğini öne sürdü.
Engin Kara, sosyal medya üzerinden, 'Kupa geliyor, rahat olun' diye yazdı. Kara’nın bu açıklamaları bordo mavili camiada heyecan yaratırken, Trabzonsporlu yöneticiler, UEFA ve FIFA’nın TFF’ye uyarı yazısı yollamak için Yargıtay’ın vereceği kararı beklediğini söyledi.
MUSTAFA VE GÖKHAN: FORMA İÇİN SAVAŞACAĞIZ
Trabzonspor’un 1461 Trabzon’dan transfer ettiği Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan, devre arasında Antalya kampında forma için savaşacaklarını söyledi. Gökhan, Trabzonspor’da oynamanın her futbolcunun hayali olduğunu belirterek, "1461 Trabzon’daki tüm takım arkadaşlarım bu forma için sabırsızlanıyor. Bize nasip oldu ve layıkıyla taşımak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Mustafa Akbaş da, rekabete hazır olduğunu belirterek, "Forma için savaşacağız" diye konuştu.
ALANZİNHO, ANTALYASPOR İLE TEMASTA
Bordo- mavili takımın Brezilyalı futbolcusu Alanzinho, Medical Park Antalyaspor ile görüşüyor. Trabzonspor’dan bonservisine indirim yapılmasını isteyen Alanzinho, sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılma kararı aldı. Alanzinho ile birlikte Janko’nun da kendisine kulüp aradığı ancak şu ana kadar bordo mavili kulübe bu iki oyuncu için gelen her hangi bir teklifin bulunmadığı belirtildi.