Prandelli döneminde gönderilmesi düşünülen isimler arasında yer alan Emre Çolak, Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesiyle sınıf atladı. Torku Konyaspor maçının en iyisi olan sarı-kırmızılı futbolcunun arkadaşlarından az alması nedeniyle yönetim zam yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray Yönetimi, takımın en az kazananlar arasında yer alan Emre Çolak’ın hakkını vermek için harekete geçiyor. Hamza Hamzaoğlu’nun gelişiyle birlikte sınıf atlayan futbolcuya zam yapılacağı öğrenildi.

Hamzaoğlu’nun göreve gelmesinden sonra savunmanın önünde denenen ve bu görevi başarıyla yerine getiren 23 yaşındaki futbolcunun kanatta da etkin bir görüntü çizmesi ve Torku Konyaspor maçının yıldızı olarak sahadan ayrılması üzerine, Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak fiyatının artırılması için kolları sıvadı.

Senelik 1.5 milyon liralık ücreti ile takımdaki bazı oyuncuların 6-7 kat daha azına oynayan Emre, takımın gelir sıralamasında da 29. sırada yer alıyor. Albayrak’ın, Emre’ye iyileştirme yapmak için devre arasını beklediği öğrenildi.

A2 takımında yer alan ve 500 bin euroya oynayan Sinan Gümüş ile neredeyse aynı parayı kazanan Emre Çolak’ın ücretinin, Semih Kaya ile dengelenmesi bekleniyor. Prandelli döneminde forma şansı bulamadığı için bir ara ayrılmayı kafasına koyan Emre Çolak, Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesinden sonra takımın gözdeleri arasına girerken, kısa süre içerisindeki performansıyla parasını neredeyse üçe katlayacak.