SAMSUNSPOR'un Boşnak golcüsü Eldin Adiloviç, "Samsun’da ve Samsunspor’da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kırmızı beyazlı forma ile Süper Ligde de mücadele edeceğim" dedi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un, Bosna Hersek'in Zeljeznicar Sarajevo takımından sezon başında transfer ettiği golcü futbolcu Eldin Adiloviç, takımın genel durumu, kendi performansı ve hedefleri hakkında konuştu. Zaman geçtikçe Samsunspor'a gelerek çok doğru bir karar verdiğini anladığını söyleyen Adiloviç, "Samsun şehri, gerçekten beni kendisine hayran bıraktı. Şehrin yanı sıra tesislerimiz de gerçekten inanılmaz derece güzel. İnsan burada huzur buluyor" dedi. Ligde 14 maçtan bu yana kaybetmeyen bir takım olduklarını hatırlatan Boşnak golcü, şöyle konuştu:
"Bu gerçekten çok iyi bir performans. Bu başarımızı sezon sonuna kadar sürdürürsek hedefimiz olan Süper Lige çıkarız. Benim ve takım arkadaşlarımın buna inancı tam. Önümüzde Şanlıurfaspor maçı var. Bu maçı da kazanarak yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Galip geleceğimizden hiç şüphem yok. Çünkü iç sahada bizi destekleyen muhteşem bir taraftar topluluğumuz var." 
Böyle bir taraftar grubuna sahip oldukları için çok şanslı olduklarını vurgulayan Adiloviç, "Geriye düşsek bile onların pozitif enerjisi bizi yeniden ayağa kaldırıyor. Yakaladığımız bu üstün performansta taraftarımızın büyük payı var. Özellikle yaptıkları tribün şovlar ve koreografiler bizleri de adeta ateşliyor. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. 18 maçta 11 gol attım. Şimdi önümüzde 7 maç kaldı. Bu 7 maçta da en az 5 gol atmayı hedefliyorum. Bu sayı fazla olursa daha çok sevinirim. Ama şartlar ne olursa olsun benim gol atmam değil, takımımızın kazanması ve çok arzuladığımız Süper Lige çıkmamız önemlidir. Bu hedef doğrultusunda kalan 7 maçımızı da kazanmak istiyoruz" dedi.
Süper Lig'den Bursaspor ve Gençlerbirliği, Almanya 2'nci Ligi'nden de Kaiserslautern'in kendisini takip ettiğini menajerler aracılığı ile duyduğunu dile getiren Adiloviç şöyle devam etti:
"Samsun ve Samsunspor'da olmaktan mutluyum. Başkanımız Emin Kar'ı çok seviyorum. Amacım onun başarılı olmasına katkı sağlamak. Kırmızı- beyazlı forma ile Süper Lig'de oynamayı çok istiyorum. Mukavelem 3 yıllık. Takımdan ayrılmayı düşünmüyorum. Umarım her şey istediğimiz gibi gider ve ben de hedefim olan Süper Lig'de Samsunspor'un başarısı için ter dökme şansını bulurum."

İA(MS/AÖ) FOTOĞRAF