ELAZIĞ'da, Gençlik 23 Elazığspor Taraftar Gurubu üyesi bir grup, Fırat Üniversitesi çıkışından, PTT Meydanı’na kadar yürüyerek, Karabükspor maçında yaşananlar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’nu sloganlarla protesto etti.
Çoğunluğu üniversiteli gençlerden oluşan yaklaşık 150 kişilik taraftar gurubu, 'Yeter Yıldırım Demirören Yeter', 'Hakemlerine söyle utanmasınlar, gelip bize gol atsınlar. Üstümüzden elini çek, Demirören istifa et' sloganları eşliğinde yürüyüşe geçti. 'TFF ve Demirören'e hesap sorsana' tezahüratlarıyla da Başbakan Erdoğan'a seslenen taraftar grubu, üniversite çıkışından Zübeyde Hanım Caddesi, Öğretmenevi önü, Gazi Caddesi boyunca yürüyerek alkış ve ıslıklarla, PTT Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında trafikteki araç sürücüleri de korna ve sirenlerle taraftar grubuna destek verdi. PTT Meydanı’nda toplanan grup adına konuşan Gençlik 23 Taraftar Gurubu Üniversite Temsilcisi Sefa Turan, "Türkiye Futbol Federasyonu belli ki takımızın üzerine büyük oyunlar oynuyor. Bu oyunlar sonlandırılmalı. Bizler üniversite öğrencileri ve Gençlik 23 Taraftar Gurubu olarak takımızın sahipsiz olmadığını göstermek için elimizden geldiği kadar sesimizi duyurmaya çalışacağız. Hakemler bir nevi sanki üzerimize oynuyor. Elazığspor’un üstüne geliyor. Buna dur demek için bir şeyler yapmak lazım. Biz de bağırarak, haykırarak sesimizi duyurmak istiyoruz. Haftasonu oynanacak olan Kayserispor maçında tepkimizi ortaya koyacağız. Belli organizasyonlarımız var, onları maç sırasında statta gerçekleştireceğiz" dedi.
Gençlik 23 Taraftar Gurubu’ndan Ümit Doğan da, kulüp yönetiminin tepki vermesi gerektiğini savunarak, "Yönetimimizin artık belli tepkileri vermesi lazım. Ak Parti mi destek vermiyor, MHP mi destek vermiyor? Kim destek vermiyorsa isim isim versinler artık. Takıma destek vermeyenlerin isimleri açıklansın ki herkes ona göre gerekeni yapar. Kimisi oy vermez, kimisi sevgisini azaltır" diye konuştu. Taraftar grubu, yapılan konuşmaların ardından sloganlar eşliğinde olaysız bir şekilde alandan ayrıldı.