ELAZIĞSPOR teknik sorumlusu Okan Buruk, pazar günü sahalarında karşılaşacakları Beşiktaş maçını değerlendirirken, "Taraftarlarımızın Beşiktaş maçında bize çok büyük destek vereceğini düşünüyoruz" dedi.
Beşiktaş karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürdüklerini belirten Okan Buruk, çok kritik bir haftaya girdiklerini belirtirken şunları söyledi:
"Artık Beşiktaş maçına odaklanıyoruz. Her şeyi hesaplıyoruz. Rakiplerimizi hesaplıyoruz. Ligin durumunu hesaplıyoruz ama her şeyden önemlisi kendimiz ne yapacağız. Öncelikle kendi  işimizi kendimiz yapmamız gerekiyor."
Beşiktaş maçının önemini futbolcularına anlattıklarını ifade eden Okan Buruk, taraftar desteği istediklerini vurgularken de şöyle konuştu:
"Galatasaray maçında taraftarımızı stadyumda göremeyince çok üzüldük. Çünkü taraftarımız bizim için çok önemli. Bu takımın desteğe ihtiyacı var. Biz hep maddi sıkıntılar diyoruz. Bunlar büyük şekilde bizi zaman zaman zorlasa da her şeyin başında manevi olarak taraftarını ve şehrin desteği vardı. Bunu Galatasaray maçında göremedik. Buda bizi biraz üzdü. Beşiktaş maçı bizim için çok önemli. Taraftarlarımız maça gelip 90 dakika bize destek verirlerse, bizde inşallah karşılığını puanla vereceğiz."
Cezalı olan Tanju ile Vranjes'in takıma döndüğünü, cezalı olan Bilica'nın oynamayacağını hatırlatan Okan Buruk, bu arada Habip Sow'un sakatlığının sürdüğünü, Tello'nun ise hafif bir sakatlığının bulunduğunu söyledi.

ŞG(GG/AÖ) FOTOĞRAF