"MELO’YU KINIYORUZ, KIRMIZI KARTA NEDEN OLAN POZİSYONUN TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU DİSİPLİN KURULU TARAFINDAN İNCELENİP ADİL KARAR VERECEĞİNE OLAN İNANCIMIZ TAMDIR" İstanbul- Elazığspor bir bildiri yayınlayarak, Melo'yu kınadı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: "Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray ile oynadığımız karşılaşmada rakip takım futbolcusu Felipe Melo, 90 dakika boyunca sergilemiş olduğu agresif tavırlarıyla futbolun güzelliğine gölge düşürmüştür.

Ayrıca Felipe Melo’nun takımımızın başarılı futbolcularından Serdar Özkan’la girmiş olduğu diyalogda kendisine hiçbir şekilde müdahale edilmemesine rağmen hem maçın hem maçın hakemini yanıltmış hem de fair-play ruhuna aykırı davranışta bulunmuştur. Kaldı ki bu Felipe Melo’nun ilk davranışı olmamakla beraber eğer önüne geçilmezse Serdar Özkan gibi bir çok futbolcu ve kulüpler mağdur edilmeye devam edilecektir.

Sergilediği tavırlardan dolayı Felipe Melo’yu kınıyor, kırmızı karta neden olan pozisyonun Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından incelenip adil karar vereceğine olan inancımız tamdır. UD (UD)