ELAZIĞSPOR Kulübü, olağanüstü genel kurulun ardından divana liste sunulmaması ve mevcut yönetim kurulunun istifa etmesi yüzünden kayyuma devredildi.
Elazığspor'da 15 Temmuz’da yapılması planlanan ancak salt çoğunluk sağlanamayınca 24 Temmuz’a ertelenen olağanüstü kongrede, başkanlığa aday çıkmayınca kulüp yönetimi kayyuma kaldı.
Öğretmenevi toplantı salonunda yapılan Olağanüstü genel kurulda, sinevizyon gösterisi sunulurken, okunan mali raporlar tek tek delegeler tarafından ibra edildi.
Olağanüstü Genel Kurul sonrası bir konuşma yapan, Başkan Selçuk Öztürk, 27 milyon borç ile aldıkları Elazığspor’u 25 Milyon 965 bin 674 lira ile bıraktıklarını belirterek, "Bu kulübü sıfır borçla bana vermeleri halinde Elazığspor’un kasasında 1 Milyon lira bırakarak gidiyoruz. Ben 27 milyonla bu kulübü aldım, bu borcu ben yapmadım. Giderken de Elazığspor’un kasasına 1 milyon lira bırakarak gidiyorum" dedi.
Elazığspor’un kuruluşundan bu yana kasada 1 milyon bırakarak giden bir yönetim olmadığını kaydeden Öztürk delegelerden ve Elazığspor camiasından helallik istedi.

FOTOĞRAFLI