ELAZIĞSPOR Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, küme düşmeleri durumunda bile takımın başında olacaklarını, onur mücadelesine devam edeceklerini söyledi. Öztürk, "Günahıyla, sevabıyla eğer takım bugün buradaysa, tek günahkar biz değiliz. Bizi sahipsiz bırakanlar da günahkar" dedi.
Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında takıma sahip çıkmayan yerel yöneticilere sitem etti. Her şeye rağmen kalan 2 maça da gururla çıkacaklarını belirten Öztürk, kulübün küme düşmesi halinde bile yönetim olarak göreve devam ederek onur mücadelesini sürdüreceklerini söyledi. Spor Toto Süper Ligi'in son haftasındaki Çaykur Rizespor maçına kadar ligde kalmak için savaşacaklarını belirten Kulüp Başkanı Öztürk, şöyle konuştu:
"Sonuna kadar kümede kalmak için savaşacağız. Allah'ın izniyle de ligde kalacağız, tek derdimiz bu. Ama bugün takımımız buradaysa tek günahkar biz değiliz. Bu da böyle biline. Bizi sahipsiz bırakanlar da günahkar. Ben buradan bizi sahipsiz bırakanlara sesleniyorum; Sahiplensinler artık bu işi. Bu takım Allah muhafaza düştüğü zaman 15 gün konuşulup unutulacak bir olay değil. Hepimiz bunun vebali içerisindeyiz. Buradan rica ediyoruz. Birlikten, dirlikten, bütünlükten yanayız ama yüreğimizde de şu yatar; Fatih Sultan Mehmet Han’ın çok güzel bir sözü vardır; Biz umudumuzu sadece Allah'a bağlarız. Gerisi teferruat. Rabbim de nasip etmedi mi ligde kalmayı? Arkadaşlarımızla karar almışız. Bu onursal savaşa, mücadeleye de devam edeceğiz, bırakmayacağız kardeşim. Bunu da bugünden ilan ediyorum. Tersini de düşünmek lazım. Biz bu onursal mücadelemize ister sahipli, ister sahipsiz, ki umarım inşallah sahipli olacaktır, devam edeceğiz arkadaşlar. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın."
TARAFTARA DAVET
Başkan Öztürk, Beşiktaş maçında passolig uygulamasına uymayacaklarını taraftarların ekonomik durumunu göz önüne alarak bilet fiyatlarını olabildiğince düşük tuttuklarını anlatırken, şöyle devam etti:
"Bu onurlu mücadelede değerli taraftarlarımız takımlarını, bizleri yalnız bırakmasın. Passolig uygulamasını kaldırdık, bilet fiyatlarımız da uygun.  Beşiktaş taraftarları kendileri için ayrılan biletleri hemen hemen bitirdi. Taraftarlarımızın da tribündeki yerlerini alacaklarına inanıyorum. İnşallah Beşiktaş maçını da alarak yolumuza devam edeceğiz. Burada da desteklerinizi istiyoruz."
 KULÜBÜN 8 MİLYON 200 BİN LİRA BORCU VAR
Elazığspor’un futbolcular ve teknik heyete toplam borcunun 8 milyon 200 bin lira olduğunu açıklayan Başkan Öztürk, şöyle devam etti:
"Lig heyeti dahil son 4 maç biliyorsunuz maç başları 4 haftada bir kesinleşir. 4 maç hariç 30’ncu haftaya kadar bizim buradaki listemizde kardeşim oyuncuyla teknik heyete borcumuz 8 milyon 200 bin lira. Yani eski rakamla 8 trilyon 200 milyar lira, işte size rakam veriyorum. Ve o 70 trilyon borç var diyenler de utansın. Bizim eşdeğerimizdeki kulüpler 2 tane oyuncuya bu parayı veriyor. Öyle mi? Ayıptır insanlara böyle saygısız bir şekilde kimse iftira atmasın, dedikodu yapmasın. Bir şey bilen de varsa kulüp burada, biz de gece-gündüz buradayız, gelsin yüzümüze konuşsun. Süper ligde bizde olmayan bu para başkaları için 'Çerez parası."

GY(GG/AÖ) FOTOĞRAF