Ali KAN, BAKÜ-

Eczacıbaşı VitrA Bayan Voleybol Takımı, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 15-16 Mart tarihlerinde düzenlenecek 2014 CEV Denizbank Bayanlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali için Bakü'de.

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Kaptanı Esra Gümüş Kırıcı, Bakü Havalimanı'nda değerlendirmelerde bulundu. Avrupa'nın en prestijli turnuvasına katılacaklarını belirten Esra, ''Heyecanla bu turnuvayı bekledik. Bugüne kadar ve buraya gelene kadar çok önemli maçlar kazandık. Buradaki 4 takım da çok kuvvetli. Burada herkes birbirini yenebilir. Biz de yarı final maçına kazanmak için çıkacağız. Statü gereği Vakıfbank'la eşleştik. İki Türk takımının Final Four'a kalması zaten çok önemli ve Türk voleybolu için çok gururlandırıcı bir durum. Ama statü gereği yarı finalde eşleştik. Bence burada Türkiye'yi temsil eden iki takım da kuvvetli. Kupayı almak için bence her iki takım da iddialı. Ne yazık ki bir tanesi finale çıkabilecek. İnşallah kupayı Türkiye'ye götürürüz dedi.

Tecrübeli oyuncu, diğer takımlarla ilgili de şunları söyledi

Rabita Bakü zaten ev sahibi ve çok seyircisi var. Burada ev sahibine karşı oynamak da çok zor. Rus takımı da çok kuvvetli. Şu an yarı final maçı ilk hedefimiz, sonrasına bakacağız.

Azerbaycan'ın Bakü kentinde 15-16 Mart'ta yapılacak Final Four organizasyonunun yarı finalinde Eczacıbaşı VitrA ile VakıfBank, 15 Mart Cumartesi günü Türkiye saatiyle 14.00'te karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma sonucunda bir Türk takımı finale yükselecek. Final Four yarı finalinde oynayacak diğer maçta ise Rusya'nın Dinamo Kazan takımı ile Azerbaycan'ın Rabita Baku takımı karşılaşacak.



AK(MA)