GALATASARAY'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba'nın, ligin ikinci yarısındaki formsuzluğu sürerken, Antalyaspor maçındaki davranışları ise vedaya hazırlandığı izlenimini verdi.

Sarı kırmızılı kulüpten henüz umduğu 2 yıllık sözleşme yenileme teklifini alamayan, ancak devre arasında New York Red Bulls takımı ile sözleşme yaptığı iddia edilen Drogba'nın, Antalya maçındaki tavırları şaşırttı. Yıldız oyuncu, maç içinde hiçbir varlık gösteremezken, teknik direktör Roberto Mancini tarafından oyundan alınmasına da tepki gösterdi. Oyundan alınırken tepkili bir biçimde saha kenarına gelen Didier Drogba, yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu'nun kendisine el uzatmasına da kayıtsız kaldı. Teknik heyete açıkça tepki koyan Fildişi Sahilli yıldızın bu tavırlarına karşın Mancini maç sonu yaptığı açıklamada oyuncusunun tepkisinin büyütülmemesi gerektiğini söyledi. Mancini, olayın büyümemesi için çaba sarf ederken, Drogba'nın son günlerde gergin tavırları takım içinde de şaşkınlıkla karşılanıyor.

Galatasaray ile sezon sonunda vedaya hazırlanan Drogba'nın, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea karşısında göstereceği performans takımdaki kaderini belirleyecek. Ayrıca Drogba'nın bu tavrı karşısında Mancini'nin, Beşiktaş maçında yıldız oyuncuya kadroda yer verip vermeyeceği de sarı kırmızılı camiada merakla bekleniyor. kç (os)