Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, () - GALATASARAY'ın Kayserispor'a mağlup olduğu maçta sakat olduğu açıklanarak maç kadrosuna alınmayan ve takımın en fazla ücret alan oyuncusu olan Didier Drogba'nın, teknik direktör Roberto Mancini ile sürtüşmesi sonrasında oynatılmadığı öğrenildi.

Chelsea yenilgisi sonrası Mancini'den bir gün izin alan Didier Drogba'nın, Perşembe gün yapılan antrenmana da geç kalıp, katılmadığı öğrenildi. Drogba'nın antrenmana yetişmemesine sinirlenen Mancini, yıldız oyuncu ile gergin geçen bir görüşme yaptı ve Kayserispor maçının kadrosuna almadı. Maçtan 1 gün önce resmi siteden yapılan açıklamada ise Drogba'nın sakat olduğu belirtmişti.

Bu arada takım içinde bazı futbolcular, Drogba'nın Londra'dan bilerek geç döndüğü ve Kayserispor maçında forma giymeyi istemediğini ileri sürdü. Drogba'nın son haftalardaki formsuzluğu ve maçlardaki isteksiz hali sarı kırmızılı taraftarlar tarafından da eleştirilmeye başlandı.

Galatasaray'da Mancini ile Drogba arasındaki soğukluk zirveye çıkarken, sarı kırmızılı takımın sonuncu Kayserispor'a sürpriz bir şekilde yenilmesi takım içindeki huzursuzluğu tamamen açığa çıkardı.

kç (os)