Özel Sporcuların toplum ile ilişkilerini güçlendirmek adına düzenlenen ''Uluslararası Özel Olimpiyatlar Organizasyonu'' kapsamında ''Avrupa Tenis Günü'' bugün Swissotel The Bosphorus İstanbul'un Maçka Tenis Kortunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinlikte, Avrupa Tenis gününde özel sporcular tenis oynadılar. Turnuvaya 16 özel sporcu katılırken, Özel Olimpiyatlar Tenis Turnuvası'nda emeği geçen dernek ve katılımcılara plaket verildi.

Özel Olimpiyatlar Tenis Turnuvası'nın ardından açıklamalarda bulunan Swissotel The Bosphorus Sosyal ve Sportif Aktiviteler Direktörü Bülent Özdemir, 'Down Sendromlu çocuklara 4 senedir eğitim verdiklerini ifade ederek, ''Bu proje otelimizin sosyal sorumluluk projesidir. Bu çocukları kendimiz araştırıp bularak, böyle bir organizasyonu başlattık. Bugün de Dünya Avrupa Tenis Birliği tarafından down sendromlu çocukların Avrupa Tenis Günü olarak kutlanıyor. Özel Olimpiyatlar Başkanı burada yapılan eğitimden dolayı Swissotel olarak organizasyonun ev sahipliği için bizden rica etti. Biz de memnuniyetle kabul ettik. Zaten bu çocuklar bizim talebelerimiz. Bu anlamda birçok misafirimizi bu organizasyona davet ettik. Buradan emeği geçen herkesi kutluyoruz"dedi.