Sarı-kırmızılıların Kasımpaşa'dan renklerine bağladığı orta saha oyuncusu, kendisine yöneltilen soruları samimiyetle cevapladı.

Kamp süreci gayet iyi gidiyor. Umarım iyi bir kamp olur ve sonra maçlarımız var. İyi şeyler yapacağımızı ümit ediyorum.

MELO BURADA İYİ İŞLER YAPTI

Melo'nun Galatasaray için neler yaptıkları ortada. Herkesin saygı duyduğu bir insan. Şu anda aramızda değil... Onun yerine ben varım. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Ufak da olsa baskı hissedebilirsiniz ama Felipe ile kıyaslanmaktan dolayı değil. Wesley Sneijder ile transfer sürecimde konuştum... Bana 'gel' dedi. Ondan fikir almıştım. Geldiğim için de şu anda çok mutluyum

MİLLİ TAKIM İÇİN TEKLİF VAR MI?

İstanbul'u ve Türkiye'yi çok seviyorum. Fatih Terim çağırırsa benim için onur olur, bundan onur duyarım. Oynamam için 5 seneyi doldurmam lazım diye biliyorum. Bana teklif de gelmedi... Eğer gelirse A Milli Takım'da oynama durumunu o zaman konuşuruz.

RYAN BABEL İÇİN NE DEDİ?

Babel çok yetenekli. Benim de hemen hemen her gün konuştuğum bir oyuncu...Ancak şu anda kendisine Galatasaray'dan gelen bir teklif yok. 

ŞAMPİYONLUK ŞANSI...

11 puan fark ciddi gibi duruyor ama bence geride gelmek lider olmaktan daha iyi olabilir. Bu fark kapanabilir. Galatasaray'ın farkı kapatmak için şansı var. Galatasaray'ın kupalar için büyük bir şansının olduğunu düşünüyorum. Daha önce internette bir rap videom vardı... Buradan herkese söz veriyorum. Şampiyon olursak rap şarkısı söyleyeceğim.

GALATASARAY'IN AVRUPA MAÇLARI...

UEFA'da zor maçlar bizi bekliyor. Kalitemiz var... Deplasman golleri çok önemli bence. Takımımızda final potansiyeli var. İyi işler yapabiliriz.

SAAT BAŞI ARANIYORDUM

Transfer gerçekleşmeden çok telefon alıyordum. Saat başı 5 telefon alıyordum. Bankaya, markete giderken bile müdahale vardı. Sadece tuvalette rahattım...  Kasımpaşa'da beraberlik de bazen iyi sonuç olabiliyordu ama burada beraberlik mağlubiyet sayılıyor, baskı çok daha fazla

Ön libero oynamayı seviyorum. Topla oynamak istiyorum. Ben ön libero oynamak isterim. Hoca stopere koyarsa da orada rahat rahat oynarım.