FENERBAHÇE'nin 'nöbetçi golcüsü' olarak bilinen Semih Şentürk, Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'ndeki Fenerbahçe spor tesislerinin açılışını yaptı.
Tarihi İshakpaşa Sarayı yolu üzerinde yapılan Santra Halı saha ve Fenerbahçe Futbol Okulu'nun açılışı Fenerbahçeli Semih Şentürk yaptı. Dün akşam uçakla Iğdır Havaalanı'na gelen Şentürk, karayoluyla Doğubayazıt'a geçti. Açılışın yapılacağı alana gelen Semih Şentürk, Doğubayazıt Kaymakamı Karahan Daştan, BDP Doğubayazıt ilçe Başkanı Cemil Rızaoğulları, Fenerbahçe eski as Başkanı Ahmet Eraslan ile hayranları tarafından karşılandı. Tafatarların yoğun tezahüratları arasında sahaya geçen Semih Şentürk'ten imza almak isteyenler izdihama neden oldu. Kaymakam Karahan Daştan ile birlikte açılışı yapan Semih Şentürk daha sonra sahaya çıktı ve Fenerbahçe spor okulundaki çocuklarla birlikte top koşturdu.
İSHAKPAŞA SARAYINI BEĞENİP,ÇÖZÜM SÜRECİNİ DESTEKLEDİ
Açılış ardından İshakpaşa Sarayı'na geçen Semih Şentürk, muhabirine "İnşallah burada Fenerbahçe'mize güzel yetenekler yetişir. Çözüm sürecinin bölgeye yaradığını gördüm. Ağrı'yı gördüm, Iğdır'ı şimdi de Doğubayazıt'tayım. İshakpaşa Sarayı gerçekten güzel. Göstedikleri ilgiden dolayı bütün Doğubayazıt halkına teşekkür ediyorum" dedi.
Saray gezisi sonrası Şentürk havayoluyla Iğdır'dan İstanbul'a döndü.