Mustafa AKIN/İSTANBUL, () - FENERBAHÇELİ futbolculardan Dirk Kuyt ve Serdar Kesimal, Fenerium mağazasında taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün, "En büyük sponsorumuz taraftarımız" sloganıyla düzenlediği imza etkinliklerinin yedinci ayağı, Esenyurt'taki Marmara Park AVM'de bulunan Fenerium mağazasında gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğe, sarı-lacivertli takımın oyuncularından Dirk Kuyt ve Serdar Kesimal katılarak, taraftarların formalarını imzaladı.

SERDAR KESİMAL: ''4. YILDIZI TAKAN İLK TAKIM OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ''

İmza etkinliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Kesimal, yeni sezon formalarına gösterilen ilgi ve sarı lacivertli takımın 4. yıldız hedefiyle ilgili şunları söyledi:

"Öncelikle bizi yalnız bırakmayan bütün taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bizden önce düzenlenen bu imza günlerinde de yoğunluk vardı. Herkese teşekkürler. Hedeflerimize gelince, tabii bu sene 4. yıldızı ilk takan takım olmak için çalışıyoruz. Takım içinde iyi bir hava var ve biz iyi bir takımız. İnşallah sezon sonunda bu hedefe ulaşacağız."

KUYT: "4. YILDIZ İÇİN SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ"

Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt ise taraftarların gösterdiği yoğun ilginin kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Böyle özel bir ortamı taraftarlarla paylaşıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Sadece oyuncular için değil, taraftar için de yeni sezon formaları heyecan verici. Kendi adıma 3 formayı da çok beğendim. Bence herkes bu formalardan dolayı heyecan duyuyor. Olympiakos maçının ardından çocuklarıma çubuklu formamı verdim ve çok mutlu oldular. Şimdi de benden yeni formalar istiyorlar. Yeni sezon için de heyecan doluyum. Pazartesi günü Galatasaray ile bir maçımız var ve sezonu bu maçla açıyoruz. Yeni sezon için sabırsızlanıyorum. Herkes de biliyor ki 4. yıldız için sonuna kadar savaşacağız" dedi.

KUYT: "SÜPER KUPA'YI KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçını da değerlendiren Dirk Kuyt, "Galatasaray maçı sezonun ilk resmi maçı olacak. Sezonun ilk kupası için oynayacağız. En büyük rakibimize karşı mücadele edeceğiz. Önemli bir karşılaşma olacak. 2 defa üst üste Süper Kupa'yı kaybettik, fakat artık önümüzde yeni bir sezon ve maç var. Kazanacağımıza inanıyoruz ve kendimize güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

KESİMAL'' SÜPER KUPA İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ''

Serdar Kesimal ise Galatasaray maçı ile ilgili şunları söyledi:

"Son iki sezonda finalde kaybettik. Artık bu kupayı almanın zamanı geldi ve bu yönde çalışıyoruz. Bir derbi maçı oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, Süper Kupa'yı kazanmayı düşünüyoruz."

KESİMAL: "İSMAİL HOCA'YA GÜVENİYORUZ"

Kesimal, yeni sezonun önemine dikkat çekerek, "Geçmiş geçmişte kaldı. Yeni bir sezona başlıyoruz. İsmail Hoca'mıza da güveniyoruz. Takımı ve oyuncuları çok iyi tanıyan biri. Biz de beklentileri karşılamak için çalışıyoruz. Bu sezon benim için farklı bir yıl. İlk iki sezonda sakatlıklar yaşadım. Ancak dediğim gibi bu sezon benim için de önemli. Çok iyi olmak için mücadele edeceğim" dedi.

KUYT: "İSMAİL HOCA TECRÜBESİ VE BİLGİSİ İLE ÖRNEK BİR İSİM''

Son olarak teknik direktör İsmail Kartal hakkındaki düşüncelerini paylaşan Hollandalı yıldız, "Yeni sezona yeni hoca ile başlıyoruz. Zorlu haftaları geride bıraktık. Biz İsmail Hoca'ya çok güveniyoruz. Bazı insanlar İsmail Hoca'nın yeterli tecrübeye sahip olmadığını söylüyor, ama bence çok fazla tecrübesi var. Fenerbahçe'de uzun zamandır yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Ben onun Fenerbahçe'ye teknik direktör olmak için doğru zamanda olduğunu düşünüyorum. Tüm tecrübesini takıma katacaktır. Son derece güveniyoruz ve başarılı olacağına inanıyoruz. İki haftadır takımın daha iyiye doğru gittiğini de söyleyebilirim. Olympiakos ve Roma gibi Şampiyonlar Ligi düzeyinde mücadele eden takımlara karşı oynadığımız maçlarla da bunu ortaya koyduğumuzu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan bazı taraftarların sarı lacivertli futbolcuları gördükten sonra ağlaması dikkat çekti.