NTV Spor'daki %100 Futbol adlı programda konuşan Rıdvan Dilmen, müsabakanın devre arasındaki yayında şu ifadeleri kullandı;

"Geçen hafta Akhisar karşısında 2-0 gerideki Beşiktaş iyi top oynuyordu. Bugün 2-1 önde, kötü oynuyor. Tolgay dönene kadar Beşiktaş set oyunu oynayamayacak gibi görünüyor. O yüzden gittili geldili oynanıyor oyunlar hep. Sosa'nın golünde kaleci hatası var ama, vurmadan önce orta açacakmış gibi arkadaşlarına hareket yaptı, kaleciyi şaşırttı. Beşiktaş'ta birçok oyuncu kuvvetsiz bugün. Gökhan Töre ve Olcay özellikle. Olcay Şahan hiç yok. Maçın en iyi oyuncusu, ilk yarı itibariyle Jose Sosa. Laçka yönetiyor hakemler. Bülent hoca maçı yönetmiyor, idare ediyor."

'En verimli isimler Necip ve Atiba'ydı'

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı maç sonrası yayınlanan programda ise şöyle konuştu;

"Beşiktaş'ın 45 ile 63'ncü dakikalar arasında 4 tane gol pozisyonu var. Beşiktaş, 5'e gidecek maçı zora soktu. Mesela sonradan oyuna giren Cenk Tosun'un falan çok gereksiz vuruşları oldu. Zaten bir deplasman maçında anca bu kadar pozisyona girersin. En verimli oyuncular kesinlikle Necip ve Atiba. Olcay Şahan kendisine dikkat etsin. Kondisyonunu da kaybederse, kendisini kaybeder. Hep giden oyuncular var Beşiktaş'ta, orta sahada tutan oyuncu yok."