Ali DANAŞ, İstanbul-

Beşiktaş yönetiminin her konuda anlaşma sağladığı ve imzasını beklediği Diego Ribas, Alman basınına geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL'NİN ARDINDAN KESİN KARARIMI VERECEĞİM"

Transferi konusunda net konuşmayan ve önlerindeki kupa maçlarına odaklandığını belirten Brezilyalı oyuncu "Teklifler ve alternatifler var. Atletico'da devam edip etmeyeceğimi şu anda bilmiyorum. Aklımda sadece oynayacağımız kupa finalleri var. Şampiyonlar Ligi finalinin ardından kesin kararımı vereceğim" diye konuştu.

"İKİ KUPAYI DA KAZANMAK İSTİYORUZ"

Devre arasında Atletico Madrid'e gelmesinin çok iyi bir karar olduğunu belirten Diego "Bu ekibin bir parçasıyım. Sezon sonu 2 kupayı da almak istiyoruz. İki kez ikinci olmak aklımın ucundan bile geçmiyor. La Liga'yı ve Şampiyonlar Ligi'ni almak için büyük bir şansımız var" şeklinde açıklamalar yaptı.

Diego Ribas'a yıllık 3.5 milyon Euro net teklifi ve artı bonusları olan Beşiktaş yönetimi herhangi bir kulübün bu ücrete yaklaşamaması halinde Şampiyonlar Ligi Finali'nin ardından bu futbolcu ile sözleşme imzalamaya kesin gözüyle bakıyor.

AD(MA)