İSPANYA'nın Atletico Madrid takımının başarılı forveti Diego Costa, Cumartesi gecesi La Liga'da oynayacakları zorlu Barcelona maçı öncesi İspanya basınına konuştu.

Diego Costa, İspanya Milli Takımı'nı seçmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "İspanya Milli Takımı'nda oynayacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Umarım her şey yolunda gider ve beni bu kararımdan dolayı eleştirenleri de yenerim" dedi.

Atletico Madrid'in golcü ismi Diego Costa, Barcelona maçı ile alakalı olarak yaptığı yorumda, "Zorlu bir maç bizi bekliyor. Sahada dünyanın en iyi oyuncuları mücadele edecek. Ama biz evimizde oynayacağız ve bu durum Barcelona için maçı zorlaştırabilir. Ayrıca Barcelona maçında puan kaybetmek Dünya'nın sonu değil. Sonuçta lig çok uzun bir maraton ve daha çok maç var. Ama biz onları taraftarımızın önünde yenip lider olursak takım için çok fanastik bir durum olur" diye konuştu.

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'ye de değinen Diego Costa, "Messi, Messi'dir. Sakatlık dönemi tüm futbolcular onu çok özledi. Bize karşı oynayabilecek olması güzel bir durum. Ama biz ona maçı zorlaştırmak için her şeyi yapacağız. Atletico Madrid'de Messi'yi durdurucak birçok iyi oyuncu var" şeklinde konuştu.

Diego Costa, son iki resmi maçında ağları havalandıramamasıyla ilgili de, "Lig boyunca yeterince gol attığıma inanıyorum. Bazı maçlarda gol atamamam bence normal bir durum. Bu konuda tamamen rahattım" ifadesini kullandı. ss (os/fg)