DEVRE ARASI TRANSFERİ GALATASARAY'IN CANINI YAKACAK !.. Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul- Galatasaray'ın yedeklerinin kupa maçında Gaziantep Belediye karşısında oynadığı futbol, sarı kırmızı ekip için devre arası transferinin ne denli gerekli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Galatasaray Yönetimi içinde transfer zorunlu hale gelmiş durumda. Çünkü Fatih Terim'i gönderdikten sonra Mancini ile gidişatın daha da kötüye doğru yürümesi taraftarla yönetimi karşı karşıya getirmek üzere. G.Saray, 2. lig temsilcisi rakibini penaltılarla güçlükle elerken, Türk Telekom Arena "İmparator Fatih Terim" sesleri ile çınlıyordu. Başkan Ünal Aysal ve yöneticiler Mancini'yi daha da zorda bırakmamak ve bir anlamda kendi kararlarını da düze çıkarmak için devre arasında önemli transferler yapmayı planlıyor.

Teknik direktör Mancini de transfer için izlenimlerini artırmış durumda. İtalyan Hoca'nın transfer listesini başkan Ünal Aysal'a verdiği öğrenildi. Mancini'nin en az 5 ile 6 oyuncu transferini istediği öğrenildi. Ancak devre arası transferi kulübün bütçesini zorlayacak düzeyde. Listede bulunan oyuncuların hiçbirin sözleşmesi sona ermediği için bonservis bedelsiz transferi mümkün değil. G.Saray'ın transfere zorunlu olduğunu bilen her kulüp, transfer borsasını yükseltmeye hazırlanıyor. Mancini'nin istediği oyuncuların alınmasının sadece 25 milyon euro bonservis bedeli ile alınabileceği de tahmin ediliyor. Sonuçta G.Saray bir şekilde kadrosunu takviye edecek ama 2014 Mart ayında yapılacak Mali Kongrede ise Ünal Aysal ve ekibini daha zorlu anlar bekliyor olacak KÇ (UD)