PTT 1'inci Lig’de son 4 haftada 7 puan toplayarak üst sıralar için umutlanan Denizlispor, Manisaspor’a sahasında yenilerek hayal kırıklığı yaşatırken, teknik kadrodan Kahe’ye uyarı geldi.
950 bin TL yıllık ücretle takımın en pahalı futbolcusu olmasına rağmen 12 haftada sadece 1 gol atan Brezilyalı futbolcuyla maçtan sonra konuşan teknik direktör Yusuf Şimşek’in "Artık toparlan. Senden goller bekliyoruz. Kendinden 10-15 santim kısa rakiplerinden hava topu alamıyorsun. Bu böyle gitmez" dediği öğrenildi.
Gol bölgelerinde istediği topları alamadığını dile getiren Kahe’nin ise hücumda yalnız kalmaktan şikayet ettiği belirtildi. Bu arada Kahe’ye alternatif yaratmak için kolları sıvayan yönetimin, devre arasında Mersin İdman Yurdu’ndan Can Erdem’le ilgilendiği belirtildi. Manisaspor karşısında kazanabilecekleri maçı kaybettiklerini söyleyen Yusuf Şimşek, !Galip gelmek için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Kahramanmaraşspor deplasmanında kazanıp, bu yenilgiyi telafi etmek istiyoruz" dedi. FI(YC/AÖ)