DENİZLİSPOR’un bugün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa işadamı Mehmet Özsoy seçildi.
2010-2011 sezonunda da yeşil-siyahlı kulübü yöneten Özsoy, tek listenin katıldığı kongrede tüm üyelerin oylarını alarak ikinci kez başkanlık koltuğuna oturdu. EGS Kültür ve Kongre Merkezi’nde 660 üyeden 357’inin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda 21 kişilik yönetim kurulu üye sayısı 18’e düşürülürken, kongre kararı alındıktan sonra istifa eden eski Başkan Süleyman Urkay ile geçici başkanlık görevini yürüten Yasin Özpek’in toplantıya katılmaması dikkat çekti.
Vali Abdülkadir Demir ve Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra eski başkanlar Selami Urhan ve Mustafa Baysal’ın da izlediği kongrede üç yıl sonra yeniden başkan seçilen Özsoy, ekibine Süleyman Urkay yönetiminden hiçbir ismi almadı. Kritik bir dönemde zor bir görev üstlendiklerini söyleyen Özsoy, “Öncelikli hedefimiz mevcut krizi iyi yöneterek sportif başarıyı sağlamak. Kulübün içinde bulunduğu ekonomik darboğazı aşmak için de gereken çalışmayı yapacağız. Devre arasında takımı güçlendirerek Play-Off biletini alacağımıza inanıyorum. Zor görevimizde tüm camianın desteğini bekliyoruz” diye konuştu.
İŞTE YENİ YÖNETİM
DİVAN başkanlığını Bülent Topuz’un yaptığı genel kurulda yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Mehmet Özsoy, Ali Sulayıcı, Uğur Bağbaşlıoğlu, Serkan Başbuğ, Gürbüz Koltuksuz, Yılmaz Başeren, Mehmet Özgür Subaşı, Yavuz Başer, Murat Çetintaş, Selim Erdoğan, Ertan Kesgin, Hamdi Işıklı, Önder Varol, Gürkan Akınlı, Hüseyin Kabas, Yavuz Cinkaya ve Osman Vural Yapıcı.

ONB(SS)