Beşiktaş'ın Chelsea'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Senegal'li golcü Demba Ba İngiltere'ye gelerek kampa katıldı.

Leeds şehrinde kamp yapılan otele Futbol Şubesi Sorulusu Ahmet Nur Çebi ile gelen Demba Ba basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

"REKABETE ALIŞKINIM"

Demba Ba Chelsea'den geldiğini ve büyük rekabetlere alışık olduğunu söyledi.

Demba Ba "Chelsea'den geldim ve orada 1.5 sene oynadım. Rekabete alışkın bir oyuncuyum. İngiltere'de her yıl 5-6 takım şampiyonluk mücadelesi veriyor. Orada da iyi performans gösterdim ve buraya geldim."diye konuştu.

"RUHUMU ORTAYA KOYACAĞIM"

Beşiktaş'lı taraftarların siyahi oyunculara özel bir ilgisinin olduğunu ve onları daha çok sevdiğini bildiğini belirten Demba Ba "Beşiktaş taraftarı ile ilgili bazı hikayeler dinledim. Taraftarlar ruhunu ortaya koyan oyuncuları daha çok seviyor.Bende ruhumu ortaya koymaya çalışacağım" dedi.

"SOW OLUMLU ŞEYLER SÖYLEDİ"

Müslüman olmasının ve Fenerbahçe'de oynayan vatandaşı Sow'un olumlu etkileri olduğunu ifade eden Senegal'li golcü"Musa buraya gelmeden önce çok olumlu şeyler söyledi. Müslüman bir ülkede oynamak benim için çok önemli"şeklinde konuştu.

Chelsea ile sezon başı hazırlıklarına çıkmasına rağmen transferinden dolayı çalışmalarına ara verdiğini açıklayan Demba Ba form tutması ile ilgili bir zaman sınırlaması koyamayacağını ve elinden geldiği kadar çalışacağını söyledi.

Atabildiği kadar gol atacağını dile getiren Demba Ba fotoğraf çekiminin ardından dinlenmek amacıyla odasına çekildi.

Demba Ba Beşiktaş ile ilk idmanına yarın çıkacak.