Ali DANAŞ / İstanbul,

Beşiktaş'ta bu sabah kadro dışı bırakılan Dany'nin kulübe alacaklarından dolayı rest çekmesi sebebiyle kadro dışı kaldığı öğrenildi.

Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olduğundan bu yana taratftarların hiç bir zaman benimsemediği, eleştirlerin sürekli hedefinde olan ve buna rağmen siyah beyazlı yönetimin hep destek olduğu Dany'nin alacaklarından dolayı kulübe rest çekmesi Beşiktaş kariyerinin sona ermesine neden oldu.

Bu sabah idman öncesi Slaven Biliç'e alacaklarından dolayı idmana çıkmayacağını ve Elazığ deplasmanına da gitmeyeceğini söyleyen Dany, Hırvat hoca ve Sportif Direktör Önder Özen tarafından kadro dışı bırakıldı.

Siyah beyazlı yöneticiler Dany'nin bu hareketine büyük tepki gösterirken olayı ''Biz bütün eleştirilere ve saldırılara karşı Dany'i savunduk ve hep arkasından durduk. Ama o kalkmış sadece bir ay gecikmiş alacağından dolayı Beşiktaş'a rest çekiyor. Kimse Beşiktaş'a rest çekemez. Kimsenin de Beşiktaş'ta parası kalmaz.Yaptığı büyük terbiyesizlik.'' diye değerlendirdiler.

AD(UD)