TRABZONSPOR gözden çıkardığı Colman için gelecek  teklifleri bekliyor. Beşiktaş’ın da gündeminde yer alan Colman'ın istenilmesi halinde bordo mavililerin takasla Mustafa Pektemek’i isteyeceği öğrenildi.
Trabzonspor’da sezon sona ermesine az bir zaman kala transferde hareketli saatler yaşanmaya başlandı. Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Zokora'nın sözleşmesini fesheden bordo mavililer, Janko ile de sözleşmesini fesih için görüşmelerini sürdürüyor. Bordo mavili takımda kadro dışı bırakılan Colman için ise gelecek teklifler beklenmeye başladı. Bu futbolcuyu bedelsiz olarak göndermek istemeyen bordo mavili yöneticiler, takas tekliflerine de açık. Beşiktaş’ın da gündeminde yer alan Colman için resmi teklif gelmesi durumunda Trabzonspor’un takasla Mustafa Pektemek’i isteyeceği öğrenildi. Trabzon kökenli oyuncunun transferini gerçekleştirerek hücum hattında alternatif yaratmak isteyen Trabzonspor’un Hannover 96’da forma giyen Mame Diouf ile de temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.
HAMİ MANDIRALI: "BEN İŞİMİ YAPIYORUM"
Teknik sorumlu Hami Mandıralı, sezon sonunda göreve devam edip etmeyeceği yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak, "Ben işimi yapıyorum. Sezon sonunda devam edecekmiş gibi yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Şu anda amacımız Avrupa ligine katılmak. Başkanımızla gayet uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Tüm futbolcularımız da takıma elinden gelen katkıyı vermek için çalışıyor" dedi.
TRABZONSPOR POTADA DA AVRUPA HEDEFİNE YAKLAŞTI
Beko Basketbol Ligi’nde Royal Halı Gaziantep'i deplasmanda mağlup ederek Avrupa kupalarına katılma şansı yakalayan Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı’nda yüzler gülüyor. Basketbol takımı başantrenörü Hakan Demir, Trabzonspor forması üzerlerinde olduğu sürece her maçı kazanmak için sahaya çıkmak zorunda olduklarını belirterek, şöyle konuştu:
"EuroChallange Kupası dörtlü finalinde üçüncülüğü elde eden Royal Halı Gaziantep'i tebrik ederim. Rakibimiz ilk maçta bizi yenmişti. Bu yenilgi sonrasında hedeflerimiz doğrultusunda büyük yara almıştık. Ancak Trabzonspor Medical Park büyük bir kulüp, büyük bir camia. Sezon bitmeden bizim için hiçbir şey bitmez. Esas olan hedefler. Avrupa'ya katılma, ligi üst sıralarda bitirme hedeflerimiz var. Bu doğrultuda çalışmalara ve mücadelemize devam ediyoruz. Oyuncularım, Royal Halı Gaziantep gibi güçlü bir rakibe karşı gerçekten mükemmel bir oyun ortaya koydular. Bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Şimdi önümüzde bir maç daha kaldı. Onu da kazanıp, sezonu bitirmek istiyoruz."

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF