ALANYASPOR Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, 4-3'lük Bugsaşspor galibiyetinin çok anlamlı olduğunu söyledi.

İç sahada oynadıkları maçta ilk kez rakibe oyun üstünlüğü kuramadıklarını belirten Altıparmak, “Oyuncularımı verndikleri mücadeleden ve oyunu son dakikaya bırakmadıklarından dolayı kutluyorum. Hedefe giden bir takımın içerdeki maçları galibiyetle sonuçlandırması gerekiyor. Çok diri, mücadele eden ve şans yanında olan bir takıma karşı oynadık. Oyuna çok iyi başlamamamıza rağmen 30'uncu dakikadan sonra üstünlüğü elimize aldık. Rakip sahada 10 kişi kaldıktan sonra oyuncularımızın girdiği rehavet maçı son dakikaya kadar koparmamıza neden oldu. Ancak rakiplerimizin de kazandığı haftada galip gelmek her şeyden önemliydi" dedi.

ÇOK İYİ OYNAMADIK

Altıparmak, “Rakibimizin yan toplardan en fazla gol bulan ve en çok gol yiyen takım olduğunu biliyorduk. Hafta boyunca bunun üzerine çalıştık. Şampiyonluğa oynayan bir takımın kendi sahasında 3 gol yememesi gerekiyor. 83'üncü dakikada 3-3 olan maçı son dakikada da olsa lehimize çevirmesini bildik. Çok iyi oynamadık, ancak çok iyi mücadele ettik. Zorlu bir haftayı kayıpsız atlattığımız için mutluyuz" diye konuştu.

TARAFTARA ARMAĞAN ETTİ

Bu sezon ilk kez bu maçta rakibe oyun üstünlüğünü kabul ettiremediklerini kaydeden Altıparmak şöyle dedi:

“İyi bir rakibe karşı oynadık ve kazandık. Maça gelen taraftara teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti, mağlup duruma düşmemize rağmen bizi son dakikaya kadar destekleyen taraftarımıza armağan ediyorum. Taraftarımız tek bir çatlak ses vermeden bize destek verdi. Bu birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece hedefimizden şaşmadan yolumuza devam edeceğiz." (FOTOĞRAFLI)