İlk tehlikeli atak 3. dakikada Galatasaray'dan geldi. Sol kanattan bindiren Sneijder, topu Burak Yılmaz'ın koşu yoluna gönderdi. Burak'ın, ceza sahasına girer girmez sağ ayağıyla yaptığı vuruşta top az farkla auta gitti. 


Sneijder, 6. dakikada rakip kaleyi bu kez kendisi denedi. Hollandalı futbolcunun ceza sahasının oldukça gerisinden çıkardığı şut farklı bir şekilde auta gitti. 

8. dakikada Podolski, şık bir pasla topu Sneijder'e verdi. Ceza sahası içinde topla buluşan Sneijder de şık bir şut çıkardı ancak top dışarı gitti. 

13. dakikada bu defa Osmanlıspor tehlikeli geldi. Sırtı kaleye dönük topla buluşan N'Diaye, döner dönmez vurdu, Muslera topu kontrol etti. Podolski, 17. dakikada ceza sahası dışında top ayağına gelir gelmez sert vurdu, kaleci Ahmet Şahin rahat bir şekilde kontrol etti. 

Karşılaşmada şimdiye kadarki en tehlikeli pozisyon 19. dakikada gerçekleşti. Sabri Sarıoğlu'nun sağ kanattan açtığı ortaya ceza sahası içinde bulunan Burak Yılmaz çok iyi yükseldi. Golcü futbolcunun kafa vuruşunda kaleci Ahmet Şahin etten duvar ördü. 

ASLAN'I, ESKİ ASLAN VURDU

Türk Telekom Arena'da ilk gol sesi 30. dakikada geldi. Eski Galatasaraylı Musa Çağıran, ceza sahası içerisinde bulunan arkadaşı Serdar Deliktaş'a olağanüstü bir pas gönderdi. Serdar, bu pası alır almaz topu kaleye yolladı ve Galatasaray ağlarını havalandırdı. 

32. dakikada Poldolski kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan sert bir şut daha gönderdi ancak top az farkla auta çıktı.

Torje, 40. dakikada hızla gelişen Osmanlıspor atağında içeriye tehlikeli bir orta yolladı. Torje'nin ortasını ceza sahası içerisinde Chedjou karşıladı. Kamerunlu stoper, performansıyla alkış topladı. 

KAPTAN DİREKSİYONDA!

Kaptan Selçuk İnan, 41. dakikada Sabri Sarıoğlu'nun sert ortasında iyi yükselerek Osmanlıspor ağlarını sarstı ve takımının ilk golünü attı. Kritik anların adamı Selçuk İnan, bir kez daha kritik bir anda sahne aldı. 

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. 

Galatasaray ikinci yarıya etkili başladı. Sarı-Kırmızılılar, ikinci yarının ilk dakikalarında topu tamamen kendi ayağında tuttu. 

TORJE'DE AKILLARA ZARAR GOL

Sneijder'in rakip yarı sahada kaptırdığı topun ardından Osmanlıspor hızla atağa kalktı. Sol kanatta topla buluşan Torje, 50. dakikada orta yapması beklenirken uzak bir noktadan topu bir anda kaleye gönderdi ve ağları havalandırdı. Golde Muslera'nın büyük hatası vardı. 

FELİPE MELO OYUNDA

Galatasaray'da, 58. dakikada iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Jose Rodriguez çıktı, Felipe Melo girdi. Burak Yılmaz kenara gelirken Yasin Öztekin dahil oldu. Felipe Melo, bu sezon Galatasaray formasıyla ilk resmi karşılaşmasına çıkmış oldu. 

63. dakikada Sneijder'in rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası ortam bir anda gerildi. Hakem Hüseyin Göçek araya girerek oyuncuları yatıştırdı. 

66. dakikada Osmanlısporlu Rusescu, ceza sahası içinde kaleye çok yakın bir noktadan şut denemesi yaptı,  Sabri Sarıoğlu araya girerek tehlikeyi önledi. 

67'de Lucas Podolski ceza sahası dışından kaleyi bir kez daha yokladı. Top farklı bir şekilde auta gitti. 

OSMANLISPOR KALESİNE GALATASARAY BOMBARDIMANI

72. dakikada Sneijder'in pasında topla buluşan Podolski, süratle ceza sahasına hareketlendi. Alman futbolcunun çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda çıkardığı şutu Ahmet Şahin kurtardı. Bu pozisyonun hemen ardından kullanılan köşe vuruşunda Podolski iyi yükseldi. Podolski'nin kafa vuruşunda gole yine kaleci Ahmet Şahin engel oldu. Osmanlıspor kalesine üst üste gerçekleştirdiği ataklarla yüklenen Galatasaray'da bu kez Sneijder kaleyi denedi. Hollandalı yıldızın yerden sert şutu savunmadan döndü. 

Podolski, 77'de Sneijder'in kısa pasında topa bekletmeden vurdu. Yerden sert bir şekilde giden top auta çıktı. 81. dakikada Yasin ortaladı, Selçuk İnan'ın kafa vuruşunu kaleci son anda kornere çeldi. 84. dakikada şık bir şekilde ceza sahası içerisine giren Sneijder, yerden tehlikeli bir şut gönderdi fakat top diğerinden dibinden auta gitti. 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı. Galatasaray, Osmanlıspor'a evinde 2-1 yenildi. 

GALATASARAY: 1 - OSMANLISPOR: 2

Stat: Türk Telekom Arena 
Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Orkun Aktaş

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta, Telles, Rodriguez (Dk. 58 Melo), Selçuk İnan, Podolski, Sneijder, Umut Bulut, Burak Yılmaz (Dk. 58 Yasin Öztekin)

Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Hakan Aslantaş, Numan Çürüksu, Soro, Muhammed Bayır, Umar, Mehmet Güven, Ndiaye, Torje (Dk. 79 Seto), Musa Çağıran (Dk. 70 Erdal Kılıçaslan), Serdar Deliktaş (Dk. 61 Rusescu)

Goller: Dk. 29 Serdar Deliktaş, Dk. 50 Torje (Osmanlıspor), Dk. 41 Selçuk İnan (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 35 Serdar Deliktaş (Osmanlıspor), Dk. 90 3 Sneijder (Galatasaray)
Cimbom'a darbe üstüne darbe