İngiliz ekibi Chelsea'nin Stamford Bridge Stadı görevlisi Tolga Mehmet, fanatik bir Galatasaraylı çıktı. Türk anne ve babanın çocuğu olarak Londra'da dünyaya gelen Mehmet, aynı zamanda koyu bir Chelsea taraftarı. Mehmet, Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da ağırladığı Chelsea ile 18 Mart Çarşamba günü yapacağı rövanş maçı öncesi İngiliz ekibinin resmi televizyonu Chelsea TV'nin özel konuğu oldu. Kraliyet mavisi ve beyaz renklerle süslü stadın içinde hem Galatasaray hem de Chelsea forması giyen Mehmet, İngiltere'de iyi bir Chelsea, Türkiye'de fanatik bir Sarı- kırmızılı taraftar olduğunu söyledi. Mehmet, ikinci maçı "Chelsea'nin alacağı" tahmininde bulundu.

"İSTANBUL'DA GALATASARAY'I DESTEKLEDİM"

Galatasaray'ın 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası'nın büyük bir başarı olduğunu ifade eden Mehmet, Chelsea TV'ye şöyle konuştu;

"Chelsea taraftarı olarak ilk anım Arsenal maçındaki goldür. Galatasaray, Arsenal'i yenerek kupa almasından sonra ilk kez Londra'da olacak. Hem şok hem 'mutluluk' yaşıyorum. Desteklediğim iki takımı sahada mücadele ederken görmek çok ilginç olacak. İstanbul'da Galatasaray'ı destekledim. Londra'da Chelsea'yi destekleyeceğim. Chelsea'nin en büyük silahı Eden Hazard, çok iyi bir sezon geçiriyor. Galatasaray için zor bir maç olacak."

Mehmet, ayrıca Chelsea taraftarı olduğunu ve görevli olması nedeniyle, bütün maçları izleme şansına sahip olduğu için çok şanslı olduğunu belirtti.

İngiltere'nin en büyük 9. futbol stadyumu Stamford Bridge Stadı, 42.000 kişilik seyirci kapasitesine sahip.

LONDRA / (fotoğraflı)