UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 Turu 1. maçında bu akşam oynanacak Galatasaray - Chelsea karşılaşmasına birkaç saat kala İngiliz basını Didier Drogba'nın tekrar Chelsea forvetinde oynamasının hesaplarını yapıyor.

Birkaç gün önce Jose Mourinho'nun Kral ve eski Nükleer Chelsea efsanesi Didier Drogba'nın önümüzdeki sezon Chelsea forvetine hocalık yapma planları yaptığını ileri süren İngiliz gazeteleri şimdi de forvetinden şikayet eden Portekizli ünlü teknik direktörün Didier Drogba'yı tekrar Chelsea'de oynatıp oynatmayacağını tartışıyorlar.

Daily Mail gazetesi bugün yayınladığı yazıda, "Chelsea, Kral Drogba ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Jose Mourinho'nun forvet oyuncularından şikayet ettiği sırada Drogba tekrar Stamford Bridge'de hakim olmalı mı? Drogba bu sezon Chelsea'de olsaydı, Chelsea Premier Lig liderliğine daha yakışırdı" yorumunu yaptı.

Drogba'yı Chelseali golcüler Fernando Torres, Bembe Ba ve Samuel Eto'o ile kıyaslayan Daily Mail, bu sezon Samuel Eto ve Fernando Torres'in 8, Demba Ba'nın 3 golüne karşılık Drogba'nın Galatasaray'da 12 gol atmasına dikkat çekti.

Jose Mourinho'nun yaşıyla dalga geçtiği Samel Eto'o'nun eski Kamerunlu hocası Claude Le Roy, Eto'nun yaşının 35 değil 39 olduğunu söylemesi Daily Mail gazetesinde haber oldu.

FARUK ZABCI - LONDRA /

fz(gh)