YENİ sezonda Basketbol 1'inci Ligi, Eurocup ve Türkiye Kupası'nda yine zirve hedefiyle mücadele etmeye hazırlanan Pınar Karşıyaka, Aliağa'dan ayrılan Ceyhun Altay'la anlaştı. Daha önce Darüşşafaka ve Türk Telekom'da da forma giyen 28 yaşındaki kısa forvet, geçen sezon küme düşen Aliağa'da 29 maçta 10.8 sayı, 3.2 ribaund, 1.3 asist ortalamalarıyla parladı.
Pınar Karşıyaka, tecrübeli basketbolcunun transferiyle Fenerbahçe Ülker'e giden Can'ın yerini de doldurdu. Transferde Banvit'ten guard Şafak, ABD'li guard DJ Strawberry ve uzun forvet Kenny Gabriel'i alan, Dixon, Dibler, Barış ve Mutlu'yla sözleşme yenileyerek iskeleti koruyan Karşıyaka, Panathinaikos'a giden Batista'nın yerine yabancı pivot arayışında.
KARTLAR KAPIŞ KAPIŞ
Pınar Karşıyaka'nın yüzü, sezon öncesi satışa çıkan VIP kartlarla güldü. İlk iki gün sadece eski kart sahiplerine satılan ve fiyatları 800 ile 1500 TL arasında değişen biletlerin 500'ü hemen tükendi. VIP kartlar genelin satışın da sunuldu. Salonda genel kombine kart satışı ise ağustos başında olacak.

FOTOĞRAFLI