"GÖKHAN TÖRE İLE SEZON SONU BİTMEDEN GÖRÜŞME YAPMAYACAĞIZ" 60. Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Töreni'ne katılan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ahmet Nur Çebi, devre arasında transfer yapıp yapmayacaklarıyla ilgili bir soruya, "Transferle ilgili planlamalar yapıldı. Çalışılıyor ama Beşiktaş gerçekleri ve menfaatleri ile çakışmayan transfer, söz konusu olmayacak. Arkadaşlarımız, teknik anlamda görüşmeleri yapıyor. Hukuki ve mali anlamda henüz önümüze gelmiş bir şey yok" dedi.

Mevcut kadrolarının şampiyonluk yarışı için yeterli olduğunu vurgulayan Ahmet Nur Çebi, "Ligin ilk yarısındaki Galatasaray ve Kasımpaşa maçında, yaşanan talihsizlikler var. Bu talihsizlikler, takımı demoralize etmiş olabilir. Bunların ortadan kalkacağı süreç yaşamayı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Çebi, sezon başında Rusya'nın Rubin Kazan Kulübü'nden kiralanan Gökhan Töre için sezon bitmeden görüşme yapmayacaklarını söyledi.

Milli futbolcunun bonservisini almak için girişimde bulunup bulunmayacaklarının sorulması üzerine Çebi, "Gökhan Töre ile sezon sonu bitmeden görüşme yapmayacağız. Sezonu tamamladığımızda ortaya çıkan performansa göre değerlendireceğiz" dedi.

Teknik direktör Slaven Bilic'in sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili basında yer alan haberleri değerlendiren Çebi, "Bu başkanın düşüncesidir. Arzu ettiği takdirde yönetim kurulunda görüşür, konuşuruz. Yıl sonunda alınacak sonuçlar değerlendirecektir. Bugün için bunları konuşmak çok erken. Mayıs sonunu görmek lazım" ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi son olarak, ligin ikinci yarısında maçları hangi statta oynayacakları konusundaki kararın gelecek pazartesi günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında kararlaştırılacağını söyledi. SERCAN SAPANATAN - İSTANBUL / SS(GH)