SPOR Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşılaşacak  Çaykur Rizespor’da hücum oyuncuları Lualua, Kweuke, Liban Abdi ve Sylvestre, "Bu maçı kazanıp ligde kalmayı garantileyeceğiz" mesajı verdi.
Son 3 deplasman maçını kazanan yeşil mavililerde tüm hesaplar Kasımpaşa maçını kazanarak ligde kalmayı garantilemek üzerine yapılıyor. Çaykur Rizespor’un hücum hattındaki önemli oyuncuları Lualua, Kweuke, Liban Abdi ve Sylvestre, önemli maç öncesi mesaj verdi. Son haftaların en formda oyuncusu Lualau, Çaykur Rizespor’da oynadığı için mutlu olduğunu belirterek, "Çaykur Rizespor'a gelerek iyi bir seçim yaptığımın farkındayım. Takım olarak birlik ve beraberlik içindeyiz. Kasımpaşa maçını kazanılacağından kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
KWEUKE: 2 MAÇIDA KAZANACAĞIZ
Çaykur Rizespor’un golcü futbolcusu Kweuke ise, "Ligde son düdük çalana kadar mücadele edeceğiz. Böyle yaparsan kaybetsen bile kazanırsın. Çünkü taraftar, kendisi için, takım için savaşan hiçbir futbolcuya olumsuz davranmaz, onu yalnız bırakmaz.  Çaykur Rizespor formasını giydiğim için kendimi çok şanslı görüyorum. Bu sezon önce cezam, sonra da sakatlık nedeniyle gerçek performansımı gösteremedim. Bunlar geride kaldı. Önümüzde çok önemli 2 maç var. Bunları kazanıp ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.
SYLVESTRE: LİGDE GARANTİLEMEK İSTİYORUZ
Yeşil mavililerin orta sahadaki değişmez ismi Sylvestre de, "Bir an evvel matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. İş uzarsa psikolojik olarak dezavantajlı duruma düşeriz. Rakibimizin Avrupa hedefi var. İki taraf açısından da önemli bir maç olacak. Kazanmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz" diye konuştu.
Liban Abdi, "Şansız bir sakatlık yaşadım. Şimdi çok iyiyim. Takımla birlikte çalışıyorum. Teknik direktörümüz görev verirse Kasımpaşa maçında oynamak istiyorum" diye konuştu.

MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF