SPOR Toto Süper Lig'de yarın akşam deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un zorlu mücadeleye mutlak puan parolasıyla çıkacağı bildirildi.
Teknik direktör Rıza Çalımbay, rakibinin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta Beşiktaş karşısında golü ve oynamayı düşünen bir takım olacaklarını vurgularken şunları söyledi:
"Beşiktaş geçen yıla göre daha alternatifli ve iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Ligde iyi bir yerdeler ama biz de kimseden çekinmiyoruz. Beşiktaş deplasmanında kendi performansımızın üzerine çıkarak puan veya puanlar alacak güce sahibiz. Beşiktaş'a saygımız var ama rakibimiz karşısında puan için oynayacağız. Beşiktaş'ın ne yapacağından çok bizim oyuncularımızın ne yapacağı daha önemli. Beşiktaş karşısında golü ve oynamayı düşünen bir takım olacağız. Kendimizin ve Beşiktaş’ın gücünü biliyoruz ve ona göre hareket edeceğiz. Oradan mutlaka puan ya da puanlar almak zorundayız. Bunu istiyorsak oynayıp gol atmayı düşünmeliyiz. Beşiktaş maçında bize gol lazım."
ÇAYKUR RİZESPOR'DA 4 EKSİK
Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'da kampa giren yeşil mavili takımda sakatlıkları nedeniyle Eren, Hakan, Sezer ve Depetris kadroda yer almayacak. Rıza Çalımbay'ın Medical Park Antalyaspor maçında kart cezalısı olduğu için oynayamayan Kıvanç'ı yeniden kadroya dahil edebileceği öğrenildi. MK(TM/AÖ)