– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’un golcü oyuncusu Tevfik Köse, Kayserispor maçını kazanmak için gerekeni yapacaklarını belirterek, "Tek isteğimiz taraftarımızın yanımızda olması" dedi.
Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu Tevfik Köse, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini söyledi. Milli takımdan dönen arkadaşları ile birlikte Kayserispor maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Tevfik, "Çok önemli ve kritik bir maça çıkacağız. Karşılaşmanın önemini biliyoruz. Rakibimizin ligde son sırada bulunması maçın önemini artırıyor. Bizden puan almak için her şeyini ortaya koyacak. Ancak seyircimizin önünde sahadan 3 puanla ayrılmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız" diye konuştu.
"YENİ BİR SAYFA AÇACAĞIZ"
Tevfik, Çaykur Rizespor'da çok iyi forvet oyuncuları bulunduğunu, bu futbolcuların gol attıktan sonra kolay durdurulamadığını anlatırken, "Ben de sezona iyi başladım ve 4 gol attım. 1461 Trabzon ile oynadığımız hazırlık maçında Uche Kalu'da 1 gol attı. Kayserispor maçında ilk 11'de oynarsa Uche'de gollerine başlar. Bizim için önemli olan takımın başarısı. Kimin gol attığı ya da atmadığı önemli değil. Ben takımdaki her arkadaşıma inanıyorum. Kayserispor maçıyla birlikte yeni bir sayfa açıp çıkışa geçeceğiz" dedi.
"TARAFTAR DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ"
Tevfik Köse, çok yönlü bir oyuncu olduğunu teknik direktörün görev verdiği taktirde her yerde oynayabileceğini anlatırken, şunları söyledi:
"Futbol hayatıma forvet olarak başladım ama sonra kanatlarda oynadım. Benim için yer fark etmez, yeter ki takımıma katkı sağlayayım. Tüm maçlarda gol atmaya çalışıyorum. Kayserispor maçı için yeşil-mavili taraftarların desteği çok önemli. Taraftarımız bugüne kadar bize destek oldu. Ligde 5 maçtır galibiyet alamıyoruz. Bu dönemde de destek olurlarsa çok mutlu oluruz. İçinde bulunduğumuz durumdan çıkmak için taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var."
MİLLİ OYUNCULAR DÖNDÜ
Bu arada Çaykur Rizespor'un milli takımlarda bulunun futbolcuları dönmeye başladı. 2014 yılında Brezilya'da yapılacak olan dünya kupası maçı için Fildişi Sahili Milli takımıyla Senegal'i eleyerek Dünya kupasına gitmeyi hak kazanan Ousman Viera ile Etyopya'yı yenerek Brezilya'ya gitmeye hak kazanan Godferey Obaobana Rize'ye döndüler. Milli takımlardan dönüp ayaklarının tozuyla geldikleri Rize'de takımla birlikte çalışmalara başlayan Viera ve Godfrey'i teknik direktör Rıza Çalımbay kutladı.