– SPOR Toto Süper Ligde 11 haftadır galibiyete hasret kalan Çaykur Rizespor, sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçına dönüm noktası gözüyle bakıyor.
Çaykur Rizespor Başkan Vekili Halim Mete, 11 maçtır galibiyete hasret kalmalarının kendilerini de üzdüğünü belirterek bu gidişe 'dur' demek istediklerini söyledi. Yaşanan kötü gidişattan dolayı camiadan özür dilediklerini ifade eden Halim Mete, şöyle devam etti:
"Lige 5 maçta 4 galibiyet alarak süper bir başlangıç yaptık. Sonra ne oldu biz de bilemiyoruz. Bilinen bir çok futbolcumuz sakatlık geçirdi. Futbolcularımız tüm paralarını zamanında aldı. Bu yönde bir sorun yok. Ligin ilk yarısının bitimine 2 maç kaldı. Bu maçlardan 6 ya da en az 4 puan almak zorundayız. Devre arası nokta atışı transferler yaparak ikinci yarıda herkesin yüzünü güldürmek istiyoruz."
EREN: KASIMPAŞA MAÇININ ZORLUĞUNU BİLİYORUZ
Çaykur Rizesporlu Eren Albayrak ise toparlanmak istediklerini belirterek Kasımpaşa maçının önemli olduğunu anlaktırken, "Kasımpaşa ligin güçlü ekiplerinden biri. Bu maçın zorluğunu biliyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu zorlu maçtan istediğimizi almak istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız" diye konuştu.
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Çaykur Rizespor, cuma akşamı sahasında karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Mehmet Cengiz tesislerinden teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlığı bulunan Ozan dışında tüm futbolcular katıldı. Koşu ve kondisyon çalışması ile başlayan antrenman 3 ayrı bölümde yapılan taktik ağırlıklı top çalışması ile sona erdi.