– SPOR Toto Süper Ligde sakat oyuncularının çokluğu nedeniyle zor günler geçiren Çaykur Rizespor’da devre arasında yapılacak transferler için girişimler başladı.
Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın listesinde Fenerbahçeli Semih Şentürk ve Kasımpaşa'da kadroya giremiyen Özer Hurmacı ilk sırayı aldı. Rıza Çalımbay, Torku Konyaspor maçı öncesi sakatlığı bulunan 8 oyuncu ile uğraş verdiklerini belirterek bu sakatlıkların takımda sıkıntı yarattığını dile getirirken şunları söyledi:
"Eren, Uche Kalu, Kweuke, Tevfik ve Cernat gibi önemli oyuncularımız sakat. Bunlar bizi düşündürüyor. Puan kayıpları elbette araştırılır ama bu kadar sakatlık olduğu zaman işler zorlaşıyor. Sakatlıkları nedeniyle normalde Eren ve Sercan'ı kadroya almamamız lazım. Çok fedakarlık yapıyorlar. Ellerinden gelenin en iyisini yapma gayretindeler. Bundan sonra da yapmaya devam edecekler. Önümüzdeki beş maçta her şeyi yapacaklar."
7-8 TRANSFER YAPACAĞIZ
Devre arası yapılacak transferlerle her şeyin çok farklı olacağını ifade eden Rıza Çalımbay, "İsimler üzerinde çalışma yapıyoruz. Bu isimler arasında yurt içinde ve yurt dışında futbolcular olacak ve 7-8 transfer yapılacak. Bunlardan bir kaçı şu an bitti. Ama bu isimlerden bahsetmek için sabredeceğiz. Şu an göndereceğimiz oyuncular için konuşmak istemiyorum. Ben bütün futbolcularımı çok seviyorum. Hepsi düzgün insanlar" diye konuştu.
SEMİH VE ÖZER LİSTEDE
Çaykur Rizespor, eski Fenerbahçeli Özer Hurmacı ve Semih Şentürk’le görüştü. İki futbolcunun devre arasında takıma dahil edilebileceği belirtildi. Bu arada teknik direktör Rıza Çalımbay'ın da, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile görüşerek bazı oyuncular hakkında bilgi aldığı öğrenildi.