– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’da sakatlıkları bulunan 4 oyuncunun yeniden takımla birlikte çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirdi.
Çaykur Rizespor’da sakatlıkları bulunan Sercan, Kweuke, Kağan ve Cernat, bugün takımla birlikte çalıştı. Kweuke ve Kağan kondisyoner eşliğinde kuvvet çalışması yaparken Sercan’ın yarından itibaren takımla antrenmanlara başlayacağı bildirildi. Kolundan ameliyat olan Cernat’ın ise milli maç nedeniyle lige verilen aradan sonra oynanacak olan Kayserispor maçına yetişebileceği belirtildi.
Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor’da A Milli Takım kampında bulunan kaleci Serkan ile savunma oyuncusu Koray ve ülkelerinin milli takım kampında yer alan Ali Adnan, Viera ve Oboabona antrenmanda yer almadı.
SAKATLARIN DÖNMESİ BÜYÜK KAZANÇ
Teknik direktör Rıza Çalımbay, iyi başladıkları ligde sakatlıklar nedeniyle şansızlık yaşadıklarını belirterek, sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan oyuncuların geri dönmeye başlamasının sevindirici olduğunu anlatıken şunları söyledi:
"Sakat arkadaşların çokluğu nedeniyle tatktisel değişiklikleri istediğimiz gibi yapamadık. Oyuncu değişiklikleri de gerekli katkıyı sağlamadı. Önemli olan bunları kısa sürede atlatabilmek. Bizim için milli maç arası çok iyi oldu. Sakat arkadaşlarımız çalışmalara başladı. Bazı futbolcularımızı Kayserispor maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Bunu başarmamız bizim için büyük kazanç olur."