ÇAYKUR Rizespor’un teknik direktörü Uğur Tütüneker, 40 puanın üzerine çıkmak zorunda olduklarını söyledi.
Ligde önlerindeki 4 maçın 3’ünü kendi sahalarında oynayacaklarını belirten Uğur Tütüneker, seri galibiyetler almak istediklerini vurgularken şöyle konuştu:
"Önümüzde ilk maç sahamızda oynayacağımız Galatasaray müsabakası. Bu maçın zor geçeceğini biliyoruz. Zirvede diğer iki takımla birlikte şampiyonluk yarışı yapıyorlar. Biz de iyi mücadele ediyoruz. Galatasaray maçında her şeyimizi sahaya yansıtarak rakibimiz karşısında puan yada puanlar almak istiyoruz. Ligde yenilmeyecek takım yok. Bakıldığında zirvede oynayan takımlar başka takımlara karşı puanlar kaybetmişler. Galatasaray’ın deplasman sıkıntısı yaşadığını biliyoruz. Bu demek değil ki tedbirsiz davranacağız. Biz sahada futbolumuzu oynayacağız. İyi bir mücadele olacak. Önemli olan o gün futbolcularımızın formda olması ve kazanma arzularının tavan yapması."
"12 MAÇIN TAMAMINA TALİBİZ"
Ligde 5-6 maç kazanarak 40 puanın üzerine çıkmak istediklerini de ifade eden Tütüneker, şöyle devam etti:
"Alt sıralarda olan takımlara karşı mutlaka puan veya puanlar almamız gerekiyor. Artık geriye değil ileriye bakıyoruz ve her maç bizim için çok önemli.  Önümüzde 12 maç var. Hiçbir şey bitmiş değil. Önceki yıl Akhisar Belediyespor son sıralardaydı ve ligde kalmayı başardı. Şu an hiçbir takımın küme düşmesi kesin değil. Bizde kafamızı kuma gömerek bekleyecek değiliz. Oynayacağımız 12 maçın tümünde üç puana talibiz ve oyuncularıma güvenim tam. Zorlu Galatasaray maçında taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz."

MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF