– ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, bugün önce Kulüp Başkanı Metin Kalkavan’la görüştü, ardından da oyuncularıyla bir toplantı yaptı.
Ligin son 6 haftasında alınan başarısız sonuçlar aldığı için çııkıntılı günler geçirip içeride ve deplasmanda kaybettiği puanlarla 9’uncu sıraya kadar gerileyen yeşil mavili takımın Başkanı Metin Kalkavan, teknik direktör Çalımbay’la bir araya geldi. Rıza Çalımbay toplantıda yeşil mavili takımın durumu hakkında bilgi verdiği ve üst üste gelen sakatlıkların puan kayıplarında önemli rol oynadığını belirtti. Rıza Çalımbay, bu arada özellikle forvette büyük sıkıntı yaşadıklarını, devre arasında takıma mutlaka transfer yapmaları gerektiğini iletti.
"KRİTİK MAÇLARIMIZ VAR"
Rıza Çalımbay, daha sonra futbolcularıyla toplanhtı yaptı. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirten Rıza Çalımbay, çeşitli uyarılarda da bulunurken şunları söyledi:
"Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra Kayserispor ile çok önemli ve kritik bir maç oynayacağız. Rakibimiz ligde son sırada bulunuyor. Bizimle oynayacakları maça dönüm maçıyla bakıyorlar. Artık hata yapmamalıyız. Kayserispor'dan sonra Torku Konyaspor karşılaşması, ardından da Fenerbahçe maçı var. Birbirinden zorlu maçlar bizi bekliyor. Bu maçlardan alacağımız sonuçlar yerimizi belirleyecektir. Bu nedenle çok çalışıp, oynayacağımız maçların her anında dikkatli olup hata yapmamanızı istiyorum."