Muhammet KAÇAR/RİZE,()- ÇAYKUR Rizespor, sahasında konuk edeceği Sivasspor maçını kazanarak ligde kalmayı garantilemek istiyor.
Teknik direktör Uğur Tütüneker, ligde kalma yolunda son haftalarda önemli puanlar aldıklarını hatırlattı, Sivasspor maçını kazanarak kendi seyircileri önünde ligde kalmayı garantilemek istediklerini söyledi. Tütüneker, "Sivaspor son haftalarda ligin en iyi takımlarından biri. İşimiz hiç kolay değil. Ama bu maçı kazanarak ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Göreve geldiğimizde 40 puanın yeterli olacağını söylemiştik. Bir galibiyete ihtiyacımız var. Bunu Sivasspor ile başarmak istiyoruz.  Taraftarımıza büyük görev düşüyor. 90 dakika boyunca destekleri ile alacağımız 3 puan bizi rahatlatacaktır. Galip geleceğimize inanıyorum" dedi.
BASIN SÖZCÜSÜ: ZOR BİR MAÇ OLACAK
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah da, Sivasspor galibiyeti ile ligde kalmayı ve matematiksel hesaplardan kurtulmak istediklerini söyledi. Ferah, "Sivasspor ligin iyi ekiplerinden biri. Zirveye oynayan takımlardan puan aldı. Bizde son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Ligin alt sıralarda çok zorlu bir yarış sürüyor. Avantajlı olsak da  işimiz henüz bitmedi. Alacağımız galibiyetle ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Son haftalarda iyi bir uyum sağlayan takımımızın bunu başaracağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.
3 SAKAT 1 CEZALI
Çaykur Rizespor’da Sivasspor maçı öncesi Kağan cezalı, Engin, Ümit ve Kweuke’nin ise sakatlıkları bulunuyor.

MK(TM/AÖ)