Muhammet KAÇAR/RİZE,()– ÇAYKUR Rizespor Başkan Metin Kalkavan, son 3 haftada Galatasaray ve Beşiktaş’tan puan aldıklarını, deplasmanda ise Medical Park Antalyaspor’u yenen takımının güven kazandığını söyledi.
Başkan Metin Kalkavan, ligin kalan 9 haftasında da kendilerini zorlu müsabakaların beklediğini hatırlattı. Başkan Kalkavan, şöyle konuştu:
"Üstelik çok ciddi sakat ve eksiklerimiz olmasına rağmen iyi sonuçlar aldığımızı söyleyebilirim. Çok iyi bir kadroya sahibiz. Ligin geneline bakıldığında oynadığımız oyunun karşılığı olarak burada bulunmamalıydık. Lig uzun bir maraton. Çok sürprizler olacaktır. Elbirliği ile hak ettiğimiz yere geleceğiz. Bırakın ligden düşmeyi ilk 10 takım arasına gireceğimize inanıyorum."
"HAK ETTİĞİMİZ YERE GELECEĞİZ"
Alt sıralardaki çok sayıda takımın ligde kalmak için mücadele ettiğini vurgulayan Başkan Metin Kalkavan, çekişmeli mücadeler olduğunu anlatırken şöyle devam etti:
"Böyle devam ettiği taktirde sürprizler göreceğiz. Süper Lig'in sonuna kadar yüksek heyecanla devam edeceğini düşünüyorum. Biz de bu heyecanlı yarışta kısa sürede üst sıralara yükselme mücadelesi vereceğiz. Takımların, hakemlerin, herkesin işi zor. Herkes adaletli olmalı. Herkes ligin daha da güzelleşmesi için mücadele etmeli. Futbolda her zaman kazanan ve kaybeden olacaktır. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde hak ettiğimiz yere geleceğiz."

MK(TM/AÖ)