ÇAYKUR Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçı yeşil mavili kulübün Başkanı Metin Kalkavan ile Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı, protokol tribününden birlikte izledi. İki takım yöneticilerinin öğle saatlerinde birlikte yemek yediği de öğrenildi.
YANAL’DAN ÇİFT FORVET
Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Çaykur Rizespor maçında forvette Sow ve Emenike ikilisine görev verdi. Webo’yu kulübede oturtan teknik direktör Yanal, kart cezalısı olan Meireles’in yerine ise Christian Baroni’ye 11’de şans tanıdı. Yanal, zorunluğu yaptığı bu değişiklik dışında ligde oynanan Beşiktaş maçındaki kadroyu korudu.
CERNAT VE KWEUKE SAHALARA DÖNDÜ
Çaykur Rizespor’da ligin 11'inci Haftasında oynanan Akhisar Belediyespor maçında sakatlanan Florin Cernat ile Kayserispor maçında sakatlanan Kweuke, Fenerbahçe maçıyla sahalara döndü. Sarı kart cezası sona eren Kıvanç’ta Fenerbahçe maçında görev yaptı.
SERKAN ESKİ TAKIMINA KARŞI İLK KEZ
Yeşil mavili takımın sezon başında Fenerbahçe’den transfer ettiği Serkan Kırıntılı da, eski takımına karşı ilk kez görev yaptı. Maç öncesi takım arkadaşlarıyla saha içerisinde görüşen ve hasret gideren Serkan, transferinin ardından kaleyi Pawelek’den almıştı.
FENERBAHÇE TARAFTARLARI MİSAFİR TAKIM TRİBÜNÜNÜ DOLDURDU
Fenerbahçeli taraftarlar Çaykur Rizespor maçında kendilerine ayrılan misafir takım tribünlerini tamamen doldurdu. Çaykur Rizespor taraftarları da maça yoğun ilgi gösterirken tribünlerin çok büyük bir bölümü doldu. Çaykur Rizespor taraftarları maç öncesinde Fenerbahçe’yi kupada saf dışı bırakan Fethiyespor lehine tezahüratlarda bulundu.
RİZE SOKAKLARINDA TABUT GEZDİRİLDİ
Çaykur Rizespor taraftarları maç öncesinde Rize sokaklarında arabanın üzerine koyulmuş sarı lacivert renklerde tabut dolaştırdı. Tabutun üzerine ise, "Şike etti etti vuruldi" yazısı yazıldı.